2a divisió FEF

Més tranquils amb un menys

2a divisió B. Els equips de la part baixa de la taula respiren més tranquils després de l'exclusió de la competició de l'Huracán, el primer descendit definitivament a tercera divisió

Els duels directes d'equips a la part mitjana i baixa de la taula podrien tenir significacions molt més destacades que les que tindran després de l'eliminació de l'Huracán. Aquesta setmana s'ha conegut l'exclusió del conjunt valencià, per tant, serà el primer equip que baixarà a tercera divisió. D'aquesta manera, amb el Llosetí i el Mestalla prou despenjats, la urgència per als equips que viuen vora el perill s'ha reduït.

Tot això dóna ales a equips com l'Olot i la Pobla, que ara descansen a la part baixa però que estan convençuts de les pròpies possibilitats per tirar molt més amunt. “L'equip està molt conscienciat que s'han fet bons partits i bones actuacions a fora però que els resultats no han arribat. Tenim molta il·lusió per començar a guanyar a fora, i fer-ho en el primer partit de l'any seria molt important”, diu l'entrenador Rodri, que té un partit d'igual a igual contra l'Atlètic Llevant (empatat a punts). “Cal sortir concentrats i ficar-nos ràpid en el partit per poder competir-lo”, diu Martín Posse que visita un feu d'altura, el Camp d'Esports de Lleida: “Tenim una excel·lent oportunitat per obtenir els tres punts, que ens assegurarien, com a mínim, refermar la nostra posició en promoció d'ascens”, replica Idiakez.

El líder, a l'aguait

El Lleida es mirarà de prop el partit que jugui el Cornellà a Reus, perquè estan a tocar en la classificació. Els verds han perdut el privilegi d'estar entre els quatre primers després d'una mala ratxa i de dues derrotes contra rivals directes. Jordi Roger, a més, tindrà la baixa d'Enric, tot i que recupera Ñoño. Al davant, el líder es mostra intractable a casa, on ha repetit resultat (1-0) en els últims quatre xocs al propi feu, tot i que Natxo González ha advertit darrerament que necessita que el seu equip faci molt més del que fa per guanyar.

OLOT
Alineació:
Wilfred; Blazquez, Jose, Rojas, Luismi; Djak, Hèctor Simon; Alberto Perea, Sana; Uri Santos i Diego.
BADALONA
Alineació:
Morales; Grima, Carroza, Amantini, Canelada, Perona, Tendillo, Toni Lao, Ibón Gutiérrez, Joan Grasa i Morgado.
LLEIDA
Alineació:
Crespo, Óscar Rubio, Ekhi, Pau Bosch, Raúl Fuster, Óscar Vega, Albistegui, Marc Martínez, Urko Vega, Julen Colinas i Manu Onwu.
LA POBLA MAFUMET
Alineació:
Nauzet, Marcelo, Denis Coch, Joaqui, Espasandín, Gabi López, Kike Tortosa, Alfons Serra, Toni Vela, Vadillo i Álvaro Fernández.
ESPANYOL B
Alineació:
Andrés, Marc Navarro, Lluís López, Marc Roca, Antonio Cristian, Borja, Robert, Álex Serrano, Dalmau, Rufo i Pibe.
REUS
Alineació:
Edgar Badia, Benito, Olmo, Moyano, Ángel, Rafa, Ramon Folch, Colorado, Óscar Rico, David Haro i Edgar Hernández.
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos, Pere, Borja, Uche, Ñoño, David Garcia, Masqué, Fran Piera, Pep Caballé, Joel i Óscar Muñoz.
L'HOSPITALET
Alineació:
Aulestia, Sierra, Castell, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Ton Alcover, Guzmán, Carreras, Raúl Torres i Collado.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)