2a divisió FEF

El Barça, negat a les àrees, cau contra un rival directe

2a divisió B. Els de Gerard López porten el pes del partit i creen ocasions, però acaba decidint una jugada puntual culminada per Rifa

La sensació que deixa el Barça és que fins que no arribin els fitxatges i s'adaptin, els blaugrana continuaran amb la mateixa dinàmica. Perquè ahir van caure a casa contra un equip que estava empatat a punts desplegant el millor joc que saben fer: duent el pes del partit, tenint ocasions i presència al camp rival. Però la falta de contundència a les àrees: la que va provocar el gol de Rifaterra (26'), i també la responsable de les ocasions d'Aitor, Maxi i, fins i tot, del pal d'Aleñà i del gol anul·lat de Cámara és la que va condemnar els de Gerard López, abocats a caure en zona de descens. El Barça va començar com un canó, amb múltiples arribades que van fer lluir Diego. Però el partit va fer un tomb amb la diana de Rifaterra, arribant des de segona línia. A partir d'aquí, el joc ofensiu del Barça no va revifar fins a la segona meitat, en què l'assetjament a l'àrea rival s'anava fent més evident com més passaven els minuts. Gerard va posar línia de tres i els blaugrana van tenir les millors ocasions: gol anul·lat de Cámara en posició correcta i un xut d'Aleñà que va picar a la fusta.

BARÇA B 0 OL. XÀTIVA 1

BARCELONA B: Ortolà; Juste, Costa, Ros (Campins, 55'), Quinti; Gumbau, Aleñà, Samper; Aitor (Babunski, 71'), Cámara i Maxi Rolón. OLÍMPIC DE XÀTIVA: Diego; Alexis, Mendoza, Berna, Polaco (Vaquero, 24'); Luismi, Arthur, Rifaterra (Dani Gómez, 81'), Cifo (Víctor Gómez, 66'); Samu i Navarro. GOLS: 0-1 (26') Rifaterra. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: als locals Quinti i Aitor; als visitants Rifaterra, Arthur, Samu i Vaquero. PÚBLIC: 618 espectadors al Miniestadi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)