2a divisió FEF

Remuntada de prestigi en un feu complicat

Punt d'or. L'Espanyol B es refà d'una mala primera part i aconsegueix igualar un 2-0 amb els gols de Marc Gual i Entrena en el tram final

L'Espanyol B no ha començat el 2016 guanyant, però les sensacions amb què ahir va tornar del complicat camp del Vila-real B van ser més positives que no pas negatives. I és que el conjunt blanc-i-blau va aconseguir un d'aquells punts dolços: va igualar en el tram final del partit un 2-0 en contra. El matx no hauria pogut començar pitjor per als de Lluís Planagumà, ja que tot just començar Marc Navarro va lesionar-se. Les males notícies, però, continuarien en el minut 19, quan Alfonso va culminar una gran cavalcada amb un bon xut que va sorprendre Andrés. Tot i que l'Espanyol B va estar a punt d'empatar després en una acció en què Dalmau no va estar encertat, seria de nou el Vila-real B qui marcaria, amb una rematada molt ben ajustada de Leo Suárez (39'). Un 2-0 en un camp com el del Vila-real B és un parcial molt complicat d'igualar, però ahir l'Espanyol B va treure la seva millor versió en el segon temps i, després d'un gol de Marc Gual, que va aprofitar una assistència d'Adrián Dalmau (72'), va fer el 2-2, quan Entrena va caçar una passada en profunditat i va batre Aitor.

ESPANYOL B 2 VILA-REAL B 2

VILA-REAL B: Aitor, Miguel, Carlos Julio, Mauro, Pablo Íñiguez, Anton (Ramiro, 77'), Leo Suárez, Rodrigo, Alfonso (Dani, 82'), Carlos Martínez i Franco Acosta (Mario, 68'). ESPANYOL B: Andrés, Marc Navarro (Entrena, 9'), Lluís, Aarón, Cristian Galas (Antonio Cristian, 70'), Marc Roca, Robert, Álex Serrano, Dalmau, Rufo i Pibe (Marc Gual, 66'). GOLS: 1-0 (19') Alfonso. 2-0 (39') Leo Suárez. 2-1 (72') Marc Gual. 2-2 (78') Entrena. ÀRBITRE: Mateo Montañés. T.G.: Al local Leo Suaárez i als visitants Lluís, Marc Roca i Rufo. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)