2a divisió FEF

“La situació ens comença a frustrar”

Antonio Rodríguez, ‘Rodri' Entrenador de l'Olot

L'Olot ha tancat la primera volta sense haver pogut guanyar a fora de casa i en una zona compromesa en la classificació. L'entrenador, Rodri, no amaga que la situació és complicada i assegura que comença a frustrar. Per què? “L'equip proposa moltíssim, però no acaba d'aconseguir bons resultats”, respon el tècnic de Sant Feliu de Llobregat. “L'empat és just en la segona part, quan hi ha hagut més alternança, però no ho és en la primera, quan hem fet un joc més que acceptable i hem estat superiors al rival”, analitza. Rodri lamenta que el Llevant B marqués “en la primera jugada que ha tingut”, però celebra que el seu equip hagi estat “capaç d'empatar al final quan el partit estava més fotut”.

Rodri va passar de puntetes pel capítol arbitral; no va veure el penal a Dieguito, però sí que considera que la falta de Sana era a fora de l'àrea. En canvi, va posar molt d'èmfasi a remarcar que els seus jugadors fan el que han de fer fins que han de prendre la decisió final. “El nostre joc queda difús perquè trepitgem l'àrea rival, però no acabem de xutar ni de fer una bona centrada. Estem molt enfadats i conscienciats per canviar-ho, perquè és tota una feina que fem des de darrere i no la transformen ni en situacions de gol”, explica. Rodri va demanar als seus jugadors que hi creguin i ho demostrin: “Encara que ens diguem Olot, i no Hèrcules, podem fer banys i marcar més gols que els equips importants. Ho hem de fer urgentment, perquè la nostra gent ho pugui veure.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)