2a divisió FEF

I encara gràcies

Perea, al rescat. L'atacant manxec va marcar el gol de l'empat de l'Olot quan el Llevant B ja celebrava el triomf. Els olotins, a remolc en el marcador tot el partit, van inquietar poc en atac

Té una de les millors plantilles del grup, però quan surt de casa no fa gens de por. Intenta jugar igual, intenta controlar el joc, intenta atacar amb combinació i intenta defensar amb atenció, però tot plegat acaba en això, en intents, gairebé sempre infructuosos. L'Olot va mancat de punts en la classificació i ja no es pot permetre el luxe de deixar-se'n a camps que té marcats en vermell perquè semblen assequibles. “Aquí hi hauríem d'haver guanyat” és una de les frases més repetides dels desplaçaments dels olotins. El club voldria ser ambiciós, però sempre s'acaba frenant. Aquesta temporada, la creu són els partits a domicili i a Bunyol, contra un rival directe en la zona baixa com és el Llevant B, es va tornar a repetir la història. L'any nou no ha fet canviar la dinàmica. De fet, fins i tot s'hauria empitjorat si no hagués estat per Alberto Perea. L'home més determinant de l'Olot va firmar els dos gols que, com a mínim, van permetre rescatar un empat. El punt no té gaire bon gust, però és millor que no sumar-ne cap, i els homes de Rodri van suar per emportar-se'l. Van anar a remolc en el marcador per culpa d'una diana inesperada de Fran Núñez quan el descans ja era a la cantonada. Gràcies a un moviment de davanter centre, el jugador del Llevant B es va poder girar i enviar un xut ben ajustat al pal dret de Wilfred (40').
Amb el gol, la reacció
L'empat a zero hauria estat el resultat més just al final de la primera meitat. Fins al gol de Núñez, no havia passat gran cosa i el poc públic que hi havia a la graderia va poder estar més pendent del cel i del temps que no pas del futbol. A estones, l'Olot va tenir la possessió i va arribar a l'àrea del porter Koke, però sense prou perill per crear-li problemes. Quan es va trobar amb l'1-0, es va veure obligat a fer un pas endavant. Per començar la represa, Rodri va apostar pels mateixos onze jugadors, però ben aviat, en veure que les peces no acabaven d'encaixar, va decidir canviar-ne dues de cop. Les entrades de Sergio Ortiz i Uri per Djak i Gato van aportar, almenys, més presència ofensiva. Ja amb els dos atacants damunt de la gespa, l'Olot va empatar, tot i que l'1-1 va arribar gairebé per sorpresa. Quan ningú no s'hi fixava, l'àrbitre, Lax Franco, va veure un penal sobre Diego Sánchez –algun jugador local l'agafava a dins l'àrea– i Perea es va encarregar de transformar-lo. El manxec no es va posar gens nerviós i va enganyar Koke, que es va llançar per la seva esquerra (1-1).
Un altre cop
Semblava que l'Olot anava de menys a més, però el col·legiat murcià, molt protagonista durant tot el partit, va tallar aquesta sensació assenyalant el segon penal de l'enfrontament. Va veure a dins de l'àrea una falta de Sana que, segons els jugadors de l'Olot, havia estat a fora, i, per acabar-ho d'adobar, va fer repetir el llançament, que, en la primera ocasió, havia sortit desviat. En la segona, i tot i que Wilfred va arribar a fregar la pilota, Matías Aquino no va fallar i va tornar a avançar el Llevant B (74'). El filial granota va arribar a perdonar el 3-1 en un clar un contra un que Matías va voler definir massa creuat davant del porter olotí. El Llevant B es pensava que tenia el partit al sac, però no estava ben lligat i, en l'últim sospir, Perea hi va pescar un punt amb un xut que va entrar després de rebotar en un defensor i despistar Koke. El primer triomf a domicili del curs s'haurà de demanar demà als Reis.

LLEVANT B 2 OLOT 2

LLEVANT B: Koke; Zubiri, Cote, Jair, Jilmar; Ribelles, Pepelu, Traver (Riera, 38'), Colau (Yosu, 87'); Nanclares i Fran Núñez (Matías Aquino, 68'). OLOT: Wilfred; Blázquez, Jose, Rojas, Luismi; Djak (Sergio Ortiz, 54'), Hèctor Simon, Sana, Gato (Uri Santos, 54'); Perea i Diego Sánchez (Marcel Serramitja, 62'). GOLS: 1-0 (40') Fran Nuñez. 1-1 (60') Perea, de penal. 2-1 (74') Matías Aquino, de penal. 2-2 (89') Perea. ÀRBITRE: Lax Franco. T.G.: Als locals Fran Núñez, Zabiri, Ribelles i Jilmar, i als visitants Diego, Luismi i Uri. PÚBLIC: 250 espectadors.

EL GOL ELS ACTIVA

L'Olot va fer un bon inici en la represa i Perea va empatar des del punt de penal

FRENATS, DE NOU

Els olotins van créixer amb el pas dels minuts però un nou gol local els deixava tocats

ENSURT FATAL

Quan el descans ja era a tocar, Fran Nuñez va marcar el primer gol del Llevant B

CAL MILLORAR

Els olotins acaben la primera volta massa a prop de la zona de descens a tercera

La continuïtat de Rodri, “indiscutible”

L'Olot ha començat el 2016 tal com va acabar el 2015: amb un empat. En els últims quatre partits, els olotins només han sumat tres punts de dotze possibles i s'han tornat a situar de ple en la lluita per esquivar les posicions de descens. Tot i això, el consell d'administració del club manté tota la confiança en l'entrenador. Just després del partit, en declaracions a Ràdio Olot, el president de l'entitat, Joan Agustí, va assegurar que la continuïtat de Rodri és “indiscutible”. “Treballa el doble que altres entrenadors que hem tingut. Amb els seus plantejaments, a casa fem un joc molt vistós i a fora també ho intentem, però a una velocitat que hauria de ser més elevada. No se'ns ha passat pel cap fer canvis al cos tècnic”, va explicar Agustí. De la mateixa manera, el president va descartar anar a buscar fitxatges al mercat d'hivern. Tal com s'ha apuntat des de l'àrea esportiva de l'Olot en els últims dies, només n'hi haurà si són per suplir baixes i, en aquest sentit, continua sent una incògnita la continuïtat de Perea. L'extrem té contracte fins al 15 de gener, i després d'un primer tram de lliga rendint a un nivell molt alt, segur que Perea haurà de valorar diverses opcions més enllà de la de l'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)