2a divisió FEF

Superioritat mig aprofitada

Un altre empat. El Badalona marca l'1-1 poc després de l'expulsió del visitant Urzaiz (56') però no concreta el domini amb el triomf

El Badalona va empatar contra l'Eldenc un partit que va començar amb domini visitant i el gol de Cañadas (26'), però que en la segona meitat se li va posar de cara amb l'expulsió d'Urzaiz (56') i l'empat de Manu Balda (60'). Després, els badalonins no van poder concretar el domini amb el segon gol i es van haver de conformar amb el sisè empat a Montigalà, cinc dels quals en els últims sis partits a casa. L'Eldenc, ben situat, va deixar poques opcions en la primera mitja hora i, a més, sortia al contraatac amb cert perill. Un gran gol de Cañadas va premiar l'esforç dels visitants. Després, el Badalona va millorar i Toni Lao i Eugeni van estar a punt d'empatar abans del descans. En la segona part, el Badalona no va poder concretar la remuntada després del gol de Balda, ja que li va faltar més verí en atac.

ELDENC 1 BADALONA 1

BADALONA: Morales, Amantini, Fran Grima, Carroza, Rubén Canelada, Sergio Maestre (Akrong, 46'), Morgado, Toni Lao (Tendillo, 77'), Eugeni, Ibon Gutiérrez i Joan Grasa (Manu Balda, 464'). ELDENC: Marcano, Ortega, Juanje, Urzaiz, Gotor, Juan Fresno (Belfortti, 62'), Quim Araujo, Petcoff, Piquero (Iván Torregrosa, 88'), Cañadas (Pepe Sellés, 76') i Javi Serra. GOLS: 0-1 (26') Cañadas. 1-1 (60') Manu Balda. ÀRBITRE: Sureda Cuenca. T.G.: Als locals Toni Lao, Amantini, Carroza i Akrong, i als visitants Piquero, Petcoff i Juanje. T.V.: Dues grogues al visitant Urzaiz (56').