2a divisió FEF

El Cornellà fa perdre al Reus la imbatibilitat i el lideratge

Sense títol d'hivern. L'equip roig-i-negre perd a casa tretze mesos després a causa d'un gol de David en el 93' i acaba segon la primera volta

La darrera jornada de la primera volta a segona B va tenir moltes sorpreses i el Reus-Cornellà no va ser una excepció. Els roig-i-negres, que acumulaven més d'un any sense perdre a casa, van veure com els verd-i-blancs s'emportaven els tres punts gràcies a l'excel·lència en les jugades a pilota aturada. El Reus va perdre el lideratge i el títol de campió d'hivern en benefici del Vila-real B. Els primers compassos van ser un monòleg absolut del Reus, que va confirmar el domini amb el gol d'Edgar Hernández completant un contraatac de manual. Amb el gol local, el Cornellà hi va posar una marxa més, sense crear perill sobre la porteria de Badia. Al cap de cinc minuts, el domini ja tornava a ser dels reusencs, que no van ser capaços de concretar aquesta superioritat en ocasions de gol. Malgrat que els del Baix Camp tenien el partit prou controlat, al minut 40 Ñoño va carregar la seva cama esquerra per executar un llançament de falta de forma magistral, impossible per a Badia. En la segona part, el guió es va repetir. El Reus, llançat a l'atac i agafant el control del joc. El Cornellà, ben armat defensivament i esperant fer mal en alguna jugada aïllada. Així va ser com els reusencs van gaudir de diverses ocasions. Vítor, Colorado i Moyano ho van intentar sense sort. També la va tenir el conjunt visitant, en un contraatac que gairebé acaba amb gol de l'exroig-i-negre Sergi Masqué, el jugador que més partits ha jugat amb la samarreta del Reus a segona B i que tornava a casa seva després de marxar l'estiu passat. Amb el pas dels minuts, el ritme de joc va anar baixant. Óscar Rico, però, encara va tenir una bona oportunitat en el 86', però Marcos va volar per evitar la diana de l'extrem roig-i-negre. Quan tot feia pensar que el partit acabaria en empat, el Cornellà va tornar a utilitzar una jugada a pilota aturada per endur-se el triomf. David va aprofitar una falta centrada per Ñoño per desviar la pilota i superar Badia.

CORNELLÀ 2 REUS 1

REUS: Édgar Badia, Cassama, Moyano, Olmo, Ángel, Ramon Folch, Álex Colorado, Fran Carbia (Óscar Rico, 70'), David Haro (Ricardo Vaz, 78'), Vitor i Édgar Hernández. CORNELLÀ: Marcos, Pere, Lulu, Borja, Ñoño, Uche, Joel (Pep, 61'), Sergio Gómez, Masqué (Víctor, 89'), Lucas (David, 80') i Óscar Muñoz. GOLS: 1-0 (15') Èdgar Hernández. 1-1 (39') Ñoño. 1-2 (93') David. ÀRBITRE: Vila Sánchez. T.G.: Als locals Cassama i Óscar Rico, i als visitants Gómez, Marcos, Joel i Óscar Muñoz. PÚBLIC: Uns 900 espectadors.
El gol de Ñoño ens ha anat bé per tranquil·litzar-nos. La segona part l'hem tingut controlada
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Crec que aquesta derrota ens anirà bé per baixar del núvol. Han aprofitat el punt fort de l'estratègia