2a divisió FEF

Alberto Perea hi posa el gol

2a divisió B. L'Olot va empatar al camp del Llevant B (2-2), ajudat per les dues dianes del davanter manxec. Els garrotxins segueixen ajornant el primer triomf a fora en el que va de curs

L'Olot va empatar a dos gols en la seva visita al camp del Llevant B. La ciutat esportiva del club valencià a Bunyol, tampoc va ser el primer terreny de joc que veu guanyar als de la Garrotxa a fora aquest curs, i és que, a la fi de la primera volta del campionat, els jugadors dirigits per Antonio Rodríguez Rodri segueixen ajornant l'estrena a domicili. La mala ratxa lluny de casa s'allarga des del passat 29 de març de 2015 al camp del Badalona (0-4), una xacra massa pesant per fer un pas endavant a l'hora d'encadenar bons resultats i sortir de la part baixa de la classificació, un habitual des que l'entitat competeix a la segona B.

Contra el filial granota, dues dianes de l'atacant Alberto Perea, van permetre a l'Olot sumar un punt i evitar la derrota contra un rival directe a dia d'avui –el Llevant B suma els mateixos punts que els garrotxins (21)–, un rèdit escàs per la importància del duel, i és que, en cas de victòria, els olotins haguessin guanyat al final de la jornada fins a quatre posicions en la taula: “Estic content pel que fa a l'aspecte personal però m'hagués agradat endur-me també els tres punts cap a casa. Tenim un equip que juga bé, la gent ho veu, i un bloc prou bo per guanyar al camp del Llevant B i en qualsevol altre camp de la categoria” explicava Alberto Perea a la conclusió del matx contra el conjunt blaugrana.

Obtenir un bon resultat a fora de casa ha impedit a l'Olot alçar el vol i aconseguir l'alenada suficient de tranquil·litat dins l'equip i en l'entorn: “La primera volta fora ha estat dolenta. Ens ho hem de fer mirar i corregir coses. Diumenge tenim una nova prova a El Collao i hem de demostrar que creiem en Rodri. Amb el joc que fem però queda reflectit que si, ja que pocs equips dels quatre grups de segona B juga com nosaltres” sentenciava Perea.

L'Olot afrontarà en l'inici de la segona volta un calendari dur que en la primera es va saldar amb un sol punt dels primers quinze possibles en joc.

EL PROTAGONISTA

Estic content però m'hagués agradat endur-me els tres punts cap a casa. La primera volta fora de casa ha estat dolenta i hem de millorar
Tenim un equip que juga bé i un bloc prou bo per guanyar en qualsevol camp de la categoria
Alberto Perea
atacant de l'Olot

El manxec, enigmàtic sobre el seu futur

Amb contracte per l'Olot fins el proper 15 de gener, Alberto Perea no va voler donar cap pista sobre el seu futur immediat. Conscient que el club garrotxí vol lligar la seva continuïtat, és el propi jugador, a través dels seus representants, qui té l'última paraula –renovar fins el 30 de juny o acceptar alguna proposta de segona A–: “Jo estic a l'equip i tinc firmat fins el 15 de gener. Quan el tècnic em citi aniré a entrenar i intentaré fer-ho el millor possible en els partits. Els altres aspectes els porta el meu representant i realment no sé molta cosa” comentava Perea després del matx contra el filial granota. Que segueixi o no l'atacant marcarà molt els objectius finals de l'equip i les possibilitats d'acció del club en el mercat hivernal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)