Nàstic

Progressió per la dreta

Nàstic. Després d'arribar als deu partits oficials, Jordi Calavera s'integra definitivament al primer equip, en què té la competència d'un altre jove lateral dret amb futur, Gerard Valentín

El Nàstic té present i sobretot futur al lateral dret. Dissabte, a Pamplona, Jordi Calavera, de 20 anys, va disputar el desè partit oficial amb l'equip grana aquesta temporada, de manera que ja no podrà alternar més el primer equip amb el filial, la Pobla de Mafumet, com feia fins ara. Queda definitivament integrat a les ordres de Vicente Moreno, que per al lateral dret té més alternatives, sobretot un altre jove futbolista, Gerard Valentín, de 22 anys, que s'acaba de recuperar de la lesió que es va fer al principi de la temporada i que té ganes de continuar demostrant que és un dels futbolistes amb més projecció de la plantilla tarragonina. També poden jugar a la dreta de la defensa Xisco Campos, tal com ha fet sovint durant la lesió de Valentín, i el polivalent Xavi Molina. Són, però, dues alternatives més defensives per a un Vicente Moreno que prefereix que els laterals tingui recorregut, com és el cas de Calavera i Valentín.

El salt definitiu al primer equip és un pas més en la progressió de Jordi Calavera, que va anar creixent amb la Pobla, que ja va tenir l'oportunitat de debutar amb el Nàstic a segona B i que en la segona part de la temporada passada va tenir més rodatge en la categoria de bronze gràcies a la cessió a l'Olot. Aquesta temporada, el defensa de Cabra del Camp està demostrant nivell a segona A, amb vuit partits disputats en la lliga i dos més en la copa. A més, va fer el recordat golàs de fora de l'àrea en la victòria contra l'Athletic B. El Nàstic, conscient del potencial del jove futbolista del planter, li ha fet una oferta per renovar-li el contracte, que s'acaba el proper 30 de juny, per tres temporades. Com que la prioritat del jugador és continuar al Nàstic, per sentiment i per la categoria, no hi hauria d'haver cap problema perquè les negociacions arribin a bon port.

Vicente Moreno admet que fins ara Calavera comptava amb la sort de tenir els minuts garantits, ja fos al Nàstic o a la Pobla, i que ara serà un futbolista més del primer equip i que jugarà en funció del seu rendiment. El tècnic recorda que ara no té l'obligació de fer-lo jugar sempre i que si fins ara l'ha fet participar en els deu partits ha estat per les necessitats de cada jornada sense pensar si podrà tornar o no al filial.

CONTINUÏTAT

El Nàstic espera tancar aviat la renovació per tres temporades de Jordi Calavera

Pensant en el Lugo, pendents d'Achille Emana

Després de descansar ahir, el Nàstic començarà a preparar el proper partit de lliga, dissabte a la tarda al Nou Estadi contra el Lugo. A part del lesionat Àlex López, es perdrà el partit el sancionat Jean Luc i de moment és dubte Achille Emana, que es va perdre el partit contra l'Osasuna per un trencament fibril·lar, però que, en principi, hauria d'estar a punt per al cap de setmana. La resta de la plantilla està, de moment, disponible per al duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)