Girona

“La diferència és que hem sabut marcar”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín enyorava arribar a la sala de premsa de Montilivi reconfortat per la victòria del Girona, que només n'havia celebrat una com a local. “És cert. Però podem explicar allò que hem explicat gairebé sempre”, va dir tot just començar. “Honestament, hem tornat a ser superiors al rival a casa, com en diversos partits. I la diferència és que hem sabut marcar una ocasió i hem minimitzat un gran equip.” Machín va donar un valor especial al fet de provocar una versió molt descafeïnada del Valladolid: “Nosaltres hem tingut la nostra identitat i hem impedit que el Valladolid mostrés els seus senyals. És molt millor equip del que la gent haurà pogut veure avui. I és mèrit nostre, perquè els hem pressionat bé, molt amunt, amb molt bona feina. I molt concentrats, perquè la pressió alta provocava riscos al darrere. És una victòria, des del meu punt de vista, molt justa.”

L'entrenador del Girona va insistir que no havia vist grans diferències entre el partit d'ahir i el d'altres a l'estadi. “Hem jugat molt semblant al dia del Còrdova, per exemple, però aquell dia vam sortir amb derrota. No els hem concedit ni ocasions, tot i que tal com és el futbol, fins i tot en un rebot amb el temps exhaurit ens haurien pogut empatar. I això passa quan no pots materialitzar alguna altra ocasió.” I va apuntar: “No l'hem necessitat, però no és sobrer dir que hi ha hagut un penal molt clar a Coris.” Sobre la tranquil·litat que donaria començar l'any amb triomf a un equip amenaçat per la zona de descens, el de Gómara va dir: “És que, quan diem que fem moltes coses bé, si no ho corroborem amb punts, al final semblen excuses. El més lògic hauria estat guanyar un parell de partits més a casa, com a mínim.”

A Machín no li agrada gaire personalitzar, però va respondre preguntes sobre Eloi –“ha fet un partit com ens té acostumats quan està físicament bé; ens dóna pausa, qualitat, caràcter i veterania– i Carles Mas: “Ha sabut parar un molt bon jugador en molt bon estat de forma, Juan Villar, arriscant sovint l'un contra un. No tenia cap dubte que compliria a la perfecció.” De Sobrino, va dir que continua tenint molèsties. “I necessitem gent al 110%”, va assegurar.

GUIÓ CONEGUT

“Hem tornat a ser superiors al rival, com en diversos partits. És un triomf molt just”

MÈRITS PROPIS

“Hem minimitzat un gran equip, amb molt bona pressió i amb concentració”

NOMS PROPIS

“Eloi ens dóna pausa, qualitat i caràcter. Mas? No tenia cap dubte que compliria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)