Girona

Amb accent gironí

Repòquer. Machín va recuperar el trio de casa al mig del camp i va incloure Carles Mas i Coris a l'onze inicial

Amb Albert Vivancos, amb un peu i mig a l'Hèrcules però encara treballant amb el Girona, hi ha sis jugadors de la demarcació a l'equip. I els altres cinc, per primera vegada, van formar part de l'onze inicial. No només va jugar Carles Mas, l'escollit per Pablo Machín per cobrir el buit de Lejeune, sinó que el tècnic també va apostar per Sebas Coris al carril dret i va recuperar el trio de gironins que tan bé van fer funcionar el mig del camp durant la temporada passada.

Carles Mas no havia jugat ni un minut en les anteriors divuit jornades de lliga. En la mateixa situació hi havia Marcelo Djalo, però Machín va apostar pel banyolí. El tècnic també tenia diverses alternatives al carril dret i, a diferència del partit a Palma, on va triar Pol Llonch, ahir el torn va ser per a Sebas Coris. El jugador de Tossa de Mar, que havia entrat en el descans a l'Iberostar Estadi, jugava ahir tot just el segon partit de titular. El primer va ser fa gairebé quatre mesos, també a Montilivi, contra l'Osca.

La cinquena d'Eloi

Dos mesos i mig feia –des del Leganés-Girona– que no jugaven junts Pere Pons, Àlex Granell i Eloi Amagat al mig del camp. Eloi, que va estar moltes setmanes fora de l'onze, encadenava el segon partit de titular i va veure la cinquena targeta groga de la temporada en el tram final de l'enfrontament, així que no podrà jugar el dissabte vinent al camp de l'Alcorcón (18 h) per sanció. El retorn cantat de Pere Pons va tenir com a sacrificat Rubén Alcaraz.

POC VISTOS

Pere Pons, Granell i Eloi no jugaven junts de titulars des del 17 d'octubre a Leganés

ELS ALTRES DOS

Estrena de Carles Mas i segon partit de Coris en l'onze inicial, quasi quatre mesos després
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)