Girona

Rubén Sobrino no veu encara la llum

Més proves. Ahir li van fer un TAC en tres dimensions per avaluar l'estat exacte de les molèsties a la cama

Entre els jugadors que van treballar ahir al matí al camp annex de Montilivi –els suplents i els no convocats contra el Valladolid– va cridar l'atenció l'absència de Rubén Sobrino, l'estat del qual continua plantejant molts interrogants. Machín ja no el va incloure en l'expedició a Mallorca en l'últim partit del 2015 ni el va inscriure en l'acta en el primer duel del 2016. “Vull jugadors que estiguin al 110%”, va manifestar el tècnic, que no l'acaba de veure bé.

De fet, els metges han fet frenar Rubén Sobrino fins que no puguin determinar l'abast exacte de les molèsties a la cama. Ahir li van fer més proves –un TAC en tres dimensions– que han de servir per veure exactament l'abast del cop que va patir a l'agost quan encara estava a la disciplina del Ponferradina i que el va mantenir inactiu fins a la catorzena jornada de lliga, que va ser quan va debutar amb el Girona. És possible que el davanter hagués arribat a Montilivi amb una fractura al peroné i arrossegant un diagnòstic equivocat de Ponferrada i, per tant, un tractament de recuperació inadequat.

Cedit pel Manchester City, la participació del fitxatge estel·lar del Girona ha estat molt per sota el que s'esperava. Només ha jugat quatre partits –70 minuts contra l'Albacete, 80 a Tenerife (amb gol inclòs), 90 contra el Còrdova i 39 contra l'Elx– i aviat farà un mes que torna a estar aturat. Si es tracta d'una fractura mal curada, l'exposició a les recaigudes és alta en el cas de rebre un cop a la mateixa zona afectada.

DIAGNÒSTIC ERRAT?

El jugador podria haver arribat del Ponferradina amb una fractura al peroné

POCA PARTICIPACIÓ

Va trigar catorze partits a debutar, però només n'ha jugat quatre i s'ha tornat a aturar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)