2a divisió FEF

2a divisió B

Cornellà

El capità tricentenari

David Garcia va complir el seu partit número 300 amb el Cornellà en el millor moment històric de l'entitat

“Celebrarels 300 partits amb el gol del triomf contra el líder de segona B és immillorable”, diu

De posar-se Mercromina als genolls perquè acabaven pelats –fa una dècada encara hi havia algun camp de terra a primera catalana– a marcar contra el líder de la segona divisió B han passat 300 partits per a David Garcia. Aquesta és la xifra d'enfrontaments amb el Cornellà que el seu capità va assolir diumenge passat al camp del Reus, en un partit rodó per al barceloní: “Complir aquest nombre de partits en un mateix club ja és difícil i, a sobre, celebrar-ho amb el gol de la victòria al camp del líder, que duia un any sense perdre com a local, és com un somni”, afirma el mig verd, que ha viscut des d'una posició privilegiada la metamorfosi del club els últims deu anys: “Quan jo vaig arribar l'equip estava a primera catalana amb l'objectiu de pujar, i és el que vam fer. Després les coses es van anar succeint, amb fites històriques com ara el rècord de punts de l'equip a tercera, l'ascens a segona B i l'eliminatòria de copa contra el Real Madrid. Tot el que he viscut aquí ha estat increïble.”

En un ofici com el de futbolista, en què el mercat és frenètic i els jugadors solen canviar d'equip sovint, estar deu anys en un mateix lloc i jugar-hi tant no és pas fàcil. A més, tenint en compte que es passa del futbol regional al semiprofessional. El canvi de la primera catalana a la segona B no és poca cosa. David Garcia, això sí, coneix el secret per continuar sent un fix: la combativitat. “A la meva vida i al futbol intento donar sempre el màxim, sóc molt competitiu i ambiciós, i això em fa batallar jugui a la categoria que jugui”, explica el capità verd, que valora sobretot el tarannà de l'entitat: “Si he estat tant de temps aquí és perquè el Cornellà és com una casa, un club familiar que, a sobre, compleix a l'hora de pagar. El tracte que he rebut sempre ha estat excepcional.”

Ara, amb l'equip cinquè amb els mateixos punts que el quart, David Garcia vol abandonar el discurs conformista habitual en els equips humils i creu que cal pensar en gran: “L'objectiu era salvar-se, però estant on estem hem de pensar en coses més grans, jo vull mirar a la zona de play-off, que la tenim a tocar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)