2a divisió FEF

Una premissa incomplerta

2a divisió B. L'Olot ha mantingut la porteria a zero en només deu desplaçaments dels 47 que ha fet des que va pujar de categoria, una dada que explica el pèssim bagatge a camp contrari

L'Olot va tancar la primera volta amb un empat a dos gols al camp del Llevant B, en la darrera jornada de lliga. Els olotins van tenir una altra decepció a camp contrari, davant un rival directe, i és que, en la primera meitat del campionat, els jugadors dirigits per Antonio Rodríguez, Rodri, no han aconseguit cap triomf a domicili. La xacra que persegueix els de la Garrotxa és un dels arguments de pes que estan impedint a l'equip enllaçar dues victòries consecutives i fer així un petit salt en la taula, que cada cop es comprimeix més per la part baixa.

L'Olot ha mostrat dues cares des de principi de curs. Si bé al municipal els garrotxins encadenen sis enfrontaments sense perdre –quatre victòries i dos empats–, a fora no han celebrat cap triomf i en els darrers sis partits han encaixat com a mínim un gol. La premissa principal de mantenir la porteria a zero amb què afronten els partits ha estat incomplerta pels de Rodri en múltiples ocasions. Aquesta campanya, els olotins només han aguantat el zero una vegada, en l'empat que van aconseguir contra el Badalona en la sisena jornada del campionat.

De fet, des que va obtenir l'ascens a segona B, l'Olot només ha tancat la seva porteria amb pany i forrellat en nou ocasions més –quatre en la temporada d'estrena a la categoria i cinc el curs passat–, unes dades significatives de la trajectòria dels garrotxins com a visitants.

La solidesa i la regularitat a casa són clau per a qualsevol equip de la categoria, ja que vèncer en camp contrari és una fita complicada per a tots els equips. De moment, l'Olot té la sort d'haver trobat el camí dels bons resultats davant els seus aficionats, i és que a domicili ha de millorar el rendiment, la concentració i els aspectes més importants del joc per assaltar un estadi.

EL PRIMER PAS

Curs 2013/14
Alcoià-Olot (j.8)
0-0
AE Prat-Olot (j.19)
0-0
València B-Olot (j.26)
0-3
Vila-real B-Olot (j.35)
0-0
Curs 2014/15
Cornellà-Olot (j.1)
0-0
Eldenc-Olot (j.5)
0-1
Lleida Esp.-Olot (j.17)
0-2
Elx B-Olot (j.27)
0-0
Badalona-Olot (j.31)
0-4
Curs 2015/16
Badalona-Olot (j.6)
0-0
De les deu vegades que ha mantingut la porteria a zero, l'Olot ha guanyat cinc partits

El Collao, un mal estadi per estrenar-se fora de casa

L'Olot visitarà diumenge (a les 17 h) l'estadi del Collao per enfrontar-se amb l'Alcoià. El conjunt olotí no ha guanyat ni marcat cap gol en aquest camp des que va aconseguir l'ascens fa dues temporades. En l'estrena a la categoria, entrenats per Edu Vílchez, els garrotxins van empatar a zero, mentre que la campanya passada, ja amb Rodri a la banqueta, van perdre per la mínima (1-0). L'Alcoià sempre s'ha mostrat molt regular jugant com a local i, de fet, aquesta temporada només hi ha perdut un enfrontament i ha sumat 21 punts davant la seva afició dels 28 que té en total. A més, els jugadors dirigits per l'exfutbolista Andreu Palop han encaixat només tres dianes com a locals, un mal auguri per als de la Garrotxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)