Nàstic

Dos d'una tacada: Ondoa i el mig Giorgi Aburjania

Nàstic. El club grana ha tancat la incorporació del fins ahir porter camerunès del Barça B i del jove centrecampista georgià, que els últims dos cursos ha jugat en la primera divisió xipriota

El Nàstic està culminant un primer tram de temporada per emmarcar i, des de la direcció esportiva del club, la consigna és no tocar gaires coses. Això sí, el mercat sempre ofereix oportunitats i l'entitat tarragonina l'aprofitarà per apuntalar-se o incorporar futbolistes amb projecció. Ahir, de fet, va tancar el fitxatge del jove porter Fabrice Ondoa (20 anys), que es va desvincular del Barça B i firmarà amb el club grana fins al 2019. El camerunès va ser ofert al Nàstic fa una setmana, i l'entitat tarragonina va veure amb bons ulls una operació que s'ha concretat un cop havia quedat lliure. De fet, tot i que la posició està coberta per Reina i Tomeu Nadal, el perfil que ofereix Ondoa, un futbolista de futur ja internacional amb la seva selecció, ha convençut l'àrea esportiva.

Més enllà d'Ondoa, el Nàstic també ha lligat el mig georgià Giorgi Aburjania, que ja és a Tarragona i ha conegut els seus companys, però que està pendent de resoldre els tràmits burocràtics per tancar definitivament la incorporació. El jugador, que té 21 anys i és representat per Promoesport, ha militat les dues últimes temporades a l'Anorthosis Famagusta, de la primera divisió xipriota, amb el qual ha jugat 45 partits.

Més opcions en cartera

El Nàstic també té en òrbita l'interior esquerre de l'Sporting Juan Muñiz (23 anys). El jugador no compta per a Abelardo i ja està buscant una sortida. Els dos candidats més ben situats són els grana i l'Elx. Primer, això sí, ha de negociar la seva desvinculació amb el club asturià, ja que l'Sporting vol alliberar del tot la fitxa.

D'altra banda, en la parcel·la ofensiva, el club haurà de buscar alternatives a Kalu Uche, que va signar per l'Almeria. Un dels homes amb els quals s'ha parlat és Aníbal Zurdo, tot i que prefereix primer l'opció de jugar a prop de Madrid, i té també una oferta del Saragossa.

Fali marxa cedit al Barça B

Per fer lloc al mig del camp, el Nàstic també alleugerirà la plantilla i ahir va anunciar la primera baixa, en forma de préstec, això sí. El club grana va cedir el mig defensiu Fali al Barça B fins a final de temporada. El futbolista de 22 anys, que va arribar a Tarragona aquest estiu procedent de l'Huracán, no havia tingut gaire protagonisme en la primera volta i buscarà més minuts al filial blaugrana, que necessita experiència per sortir de la delicada situació en què es troba a segona B. El Barça B, precisament, va donar una altra baixa ahir a banda de la d'Ondoa: es tracta de Pol Calvet, que se'n va al Deportivo B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)