Territorial

Moviments a la Jonquera

1a catalana. El club fronterer fa un canvi de cromos amb el Banyoles –fitxa Ignasi Massó i perd Eric Gispert– i està pendent d'incorporar Tidiane (Peralada). Carlos López també serà baixa

La Jonquera, el representant gironí més ben col·locat de primera catalana (8è amb 24 punts), tornarà en escena diumenge que ve rebent la visita del Mollet (a les 16 h). El conjunt dirigit per Axel Vizuete vol aixecar el vol després de dues jornades sense guanyar –derrota contra el Vilassar (0-2) i empat al camp del Vic (1-1)– i ho farà amb novetats en la plantilla. Per una banda, la Jonquera ha fet un intercanvi amb el Banyoles (2a catalana), a través del qual ha adquirit Ignasi Massó i ha perdut Eric Gispert, dos jugadors que tant poden jugar a la banda com a la mitja punta. Per l'altra, serà baixa el punta Carlos López, que per motius laborals deixarà l'equip i segurament s'enrolarà a les files del Guíxols (2a catalana).

D'altra banda, el club fronterer està molt a prop de fitxar Tidiane, del Peralada (3a divisió). El migcampista ja fa més d'una setmana que va demanar la sortida al seu club i té un acord amb la Jonquera, però el Peralada encara no li ha donat la baixa. Tot i així, tot fa pensar que l'operació s'hauria de desencallar en els pròxims dies. “Amb aquestes incorporacions la idea és continuar amb la bona línia, assolir la permanència al més aviat possible i, després, lluitar per estar tan amunt com es pugui”, diu Vizuete.

QÜESTIÓ DE TEMPS

Tidiane té un acord amb la Jonquera, però encara no ha rescindit el contracte amb el Peralada

LA REACCIÓ

Volem continuar amb la bona línia, salvar-nos aviat i, després, lluitar per estar amunt
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera

BAIXA UNA CATEGORIA

Carlos López, per motius laborals, segurament anirà a jugar amb el Guíxols (2a catalana)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)