Territorial

La primera final en la cursa per la salvació

D. d'honor juvenil. El Girona rep l'Stadium (a les 12.30 h), un rival directe en la part baixa

L'equip juvenil del Girona rep l'Stadium Casablanca (al municipal de Vilablareix, a les 12.30 h). El conjunt dirigit per Robert Vila ha agafat forces en l'aturada nadalenca de quinze dies, per carregar les piles i afrontar el tram final del campionat, clau en les aspiracions de permanència dels gironins, actualment en descens, a només tres punts de la salvació.

El rival, l'Stadium Casablanca, es troba dues posicions per sota dels blanc-i-vermells amb tres punts menys. El conjunt aragonès només ha guanyat un partit en les dotze últimes jornades de lliga, fet que els ha enfonsat en la taula. I és que, per al Girona, el matx és una autèntica final en la cursa per a la salvació de la categoria. No guanyar podria despenjar als gironins del gruix dels equips que tenen el mateix objectiu. Els de Robert Vila han aconseguit tres dels quatre triomfs davant la seva afició i no tenen altra fita marcada que no sigui sumar els tres punts per mantenir-se vius en la principal lluita del curs, la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)