Nàstic

Qüestió de seguir el camí

2a divisió A. El Nàstic rep el Lugo amb la consigna de mantenir la identitat que tan fort l'ha fet al Nou Estadi i sumar tres punts que l'afermin a dalt abans d'afrontar dos desplaçaments

El Nàstic va traçar durant el 2015 un camí, i val més que no es desviï gaire, perquè ha quedat més que demostrat que és el correcte. El conjunt de Vicente Moreno ha estat una de les sorpreses més grates del primer tram de temporada –pel fet d'haver acabat de pujar, bàsicament, perquè de qualitat per competir a la LFP n'hi ha– i ara espera no perdre pistonada. Els grana tindran avui un test de nivell contra el Lugo, un equip amb gust pel bon futbol que, tot i haver guanyat només un partit a camp contrari, ha cedit molt poques derrotes (2). Si es posen els arguments dels uns i dels altres en una balança, això sí, guanyen els del Nàstic: a casa acumula uns números excel·lents, que es refermen amb una imatge de solvència. Abans dels dos desplaçaments que esperen als grana, doncs, toca guanyar.

La consigna a Tarragona és molt clara: cal mantenir la identitat pròpia de l'equip al Nou Estadi sigui quin sigui el rival. De fet, més que el Lugo, que també, a Vicente Moreno el preocupa que els darrers moviments del club en el mercat –tres altes i una baixa en 24 hores– puguin despistar l'equip. S'haurà de fer, doncs, un exercici d'abstracció: “És natural que es parli del mercat en aquest moment de l'any, però em preocupa que nosaltres estiguem centrats i no ens despistem.” El tècnic valencià, que recupera Sergio Tejera i Emana, tot i que no va donar pistes sobre si formaran part de l'onze –“estan a punt per jugar, però no forçarem”–, remarca l'aposta futbolística del Lugo: “Juga molt bé, té gent capacitada que s'associa bé i busca la possessió de la pilota. És un rival molt complicat de guanyar i ens exigirà estar a un gran nivell en totes les facetes del joc.” El seu homòleg, Luis Milla, també remarca les virtuts dels grana: “El Nàstic és un equip físic i ràpid, no podem cometre errades.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)