Nàstic

Muñiz apuntala la medul·lar

Tercer fitxatge. L'interior esquerre, que es va desvincular ahir de l'Sporting, ha arribat a un acord fins al juny del 2018 i viatjarà avui a Tarragona. “M'atreu el projecte il·lusionant”, afirma

El Nàstic s'està movent amb celeritat en el mercat i, després d'anunciar dijous el fitxatge d'Ondoa, ahir va fer oficial l'arribada de Gio Aburjania –ja estava tancat– i d'un altre dels jugadors que tenia en cartera: Juan Muñiz, de l'Sporting. L'interior esquerre representat per Promoesport, que tenia també una proposta de l'Elx, arribarà avui mateix a Tarragona i signarà fins al juny del 2018. El futbolista de 23 anys, que era un dels jugadors amb més projecció del planter de l'Sporting –internacional habitual amb les categories inferiors d'Espanya– no comptava per a Abelardo i va prendre la decisió de marxar a la recerca de minuts. Muñiz destaca per la seva visió de joc i, sobretot, per la tècnica exquisida servint accions d'estratègia. L'asturià es va acomiadar ahir en una emotiva roda de premsa en què, més enllà de mostrar el seu malestar per haver de marxar, va parlar del futur: “M'he decantat pel Nàstic, perquè és un club que està creixent, sempre ha mostrat el seu interès i és un projecte molt il·lusionant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)