Territorial

Trulls dóna tres punts d'esperança a l'Abadessenc

1a catalana. Els de Dani Juvany superen l'Andorra en una gran segona meitat

ABADESSENC 1 ANDORRA 0

ABADESSENC: Joel, Pajares, Francolí, Aleix, Edgar (Buba, 87'), Trulls (Dani, 81'), Lluc Mora (Lluc, 55'), Berenguer, David Martín, Latorre (Maiki, 70') i Mesa (Massegur, 34'). ANDORRA: Ferran, Cisteró, Àlex (Hugo, 70'), Marc, Arturo, Ludo, Riera (Pau, 81'), Emili, Robert, Sebas (Betriu, 81') i Oriol (Juli, 55'). GOLS: 1-0 (70') Trulls. ÀRBITRE: Acevero Dudley. T.G.: als locals Latorre i Mesa; i als visitants Cisteró, Arturo, Oriol i Pau. COMENTARI: L'Abadessenc ha aprofitat l'aturada nadalenca per reforçar la plantilla amb l'arribada de nous jugadors i ahir en va treure els primers fruits. Tot i que el debutant Lluc Mora va acabar lesionat, l'exdavanter del Pradenc Trulls va donar els tres punts als del Ripollés amb un gol al minut 70 després de desfer-se per velocitat de la defensa des de la banda i finalitzar l'acció amb un cacau des de l'interior de l'àrea que es va colar per tot l'escaire. El gol va fer justícia al que s'havia vist fins aleshores sobre el terreny de joc, i permet a l'Abadessenc mantenir l'esperança de la permanència, ja que, amb 10 punts, els de Dani Juvany ja estan a només set punts de la permanència. El partit, però, no va arrencar bé per als de Sant Joan. Massa nerviosos, els locals van perdre massa pilotes al centre del camp i l'Andorra va disposar de les millors ocasions per avançar-se en el marcador, i fins i tot el pal va haver de salvar l'Abadessenc. Però en la segona part el guió va canviar de dalt a baix. Els ripollesos, molt més calmats, es van fer amos i senyors de la possessió i van crear perill una vegada i una altra a la porteria de Ferran fins que Trulls va firmar el gol de la victòria.