2a divisió FEF

La millora no és suficient

2a divisió B. El Barça B no passa de l'empat a casa en un partit en què els blaugrana són lleugerament superiors en el segon temps, i continua en zona de descens. El Cornellà s'avança al final del primer temps i resisteix les escomeses rivals

El Barça i el Cornellà van inaugurar la segona volta en el grup 3 de la segona B amb un empat que els dos entrenadors van donar per bo. El conjunt de Gerard López es va estavellar contra l'entramat defensiu del Cornellà, que va apostar per les seves armes: un bon to defensiu i sortides a l'espai per atacar l'exposició blaugrana. El pla li va sortir bé, a Jordi Roger, perquè va aconseguir avançar-se al final del primer temps i, tot i encaixar el gol tot just sortir dels vestidors, va acabar amarrant un punt que l'inclou, de moment, entre els quatre millors. Gerard va apostar per tres fitxatges en l'onze inicial: Fali, que va acabar amb problemes físics, el lateral Moi Delgado i l'extrem Dani Romera. De fet, va ser l'extrem procedent de l'Almeria –15 gols el curs passat en el grup quart de la segona B– qui va tenir les millors ocasions en un primer tram de partit força igualat.
El primer avís
Enric Gallego va avisar tot just començar en una pilota pentinada que el davanter va estavellar a les mans d'Ortolà quan tenia poc angle. Però la resposta blaugrana no es va fer esperar en una rematada de Romera que no va acabar de creuar bé procedent d'una centrada de Godswill. L'atacant no va encertar tampoc en una ocasió servida per Samper de cullera en què el seu propi company, el lateral Moi, el va destorbar. En el moment en què els blaugrana aglutinaven el domini de la pilota i del joc, Pere Martínez va filtrar una pilota a Masqué que va creuar davant Ortolà. El partit es decantava al final del primer temps i el gol donava ales al Cornellà per tot el vendaval que es presagiava en el segon temps. Perquè després del gol i fins al final del primer temps, el Barça B es va desinflar força. En la segona meitat, el conjunt local va sortir amb tota la intenció de remuntar. En el minut 5 de la segona part, Romera va rematar alt una centrada des de la dreta de Godswill en el que va ser el presagi del gol. Dos minuts després, Cámara va aprofitar una segona jugada aprofitant una indecisió d'un defensa cornellanenc per batre Marcos. A partir d'aquí, el Cornellà va cedir tot el protagonisme del partit al Barça, que ho va intentar de totes les maneres possibles. Amb tot, qui va estar més a prop del gol, sobretot en els moments posteriors a la diana de Cámara, va ser el Cornellà. En el 59, Godswill va salvar sobre la línia de gol un xut d'Enric que anava directe als peus de Masqué, després d'una passada en profunditat de Lucas en el que va suposar la millor ocasió del segon temps per al conjunt verd. A partir d'aquí, va ser un monòleg blaugrana: els dos únics canvis que va fer Gerard López van donar un altre aire a l'equip i, de fet, va ser Aleñà qui va provar Marcos en una rosca molt forta que el porter del Cornellà va enviar a córner. Només un minut després, l'exporter del Badalona també va intervenir en un xut de Dongou que feia esvair totes les possibilitats blaugrana de remuntar. Perquè el Barça s'hi va continuar apropant, però es va haver de conformar amb un empat que no el treu de pobre.

BARÇA B 1 CORNELLÀ 1

BARCELONA B: Ortolà; Godswill, Fali (Ros, 79'), Tarín, Moi Delgado; Gumbau, Kaptoum (Aleñà, 67'), Samper; Cámara, Romera i Dongou. CORNELLÀ: Marcos; Pere, Borja, Lulu, Ñoño (Joel, 13', Gómez, 86')); David Garcia, Uche; Masqué (Óscar Muñoz, 81'), Caballé, Lucas; i Enric Gallego. GOLS: 0-1 (38') Masqué. 1-1 (51') Cámara. ÀRBITRE: Escriche Guzmán. T.G.: als locals Moi Delgado, Samper; als visitants Caballé, Uche i Enric. PÚBLIC: 1.487 espectadors.
Dono per bo l'empat. És un punt que ens ha de fer créixer, però estic satisfet amb l'actitud i la predisposició, i marxo content

Fali els farà molta feina i Romera m'ha encantat. El Barça està en una situació injusta
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Me'n vaig satisfet amb l'empat. Ells ara no estan encertats, però nosaltres hem estat ordenats, junts, i hem competit molt bé
El Cornellà és un molt bon equip i té les idees clares. És un clar aspirant a la promoció d'ascens