Girona

El descens es manté a dos punts

El Girona hauria pogut caure ahir en zona de descens, però la derrota del Mallorca a Còrdova (també va ajudar la de l'Osca a l'Alcoraz contra l'Osasuna) van deixar les coses gairebé tal com estaven abans de començar la vintena jornada, amb els de Machín dos punts per sobre del dinovè classificat.

Tot i això, la zona de descens continua amenaçant el Girona, que ha caigut de la quinzena a la dissetena plaça. Ahir el van avançar el Tenerife i l'Albacete, que van sumar tres puntassos en els últims minuts dels seus respectius duels, a Ponferrada i Bilbao. Els de Machín, que no han acabat ni una sola jornada en els quatre últims llocs, mantenen els dos punts de marge sobre el Mallorca, que possiblement en les pròximes hores decidirà que l'etapa a la banqueta de Pepe Gálvez (havia rellevat de manera provisional Chapi Ferrer) s'ha acabat.

Montilivi, la clau

El Girona té davant seu dos partits seguits a casa per intentar enlairar-se. Contra la Ponferradina es posarà punt final a la primera volta i contra l'Athletic B s'encetarà la segona. L'objectiu gairebé innegociable són els sis punts, però en vuit anys a segona A el Girona mai ha aconseguit guanyar dos partits consecutius a Montilivi, on, per acabar-ho d'adobar, aquest curs hi està absolutament de pega.

DIVUITENS

El Girona perd dos llocs, però la derrota del Mallorca evita danys més greus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)