Territorial

Tan soferta com benvinguda

Divisió d'honor juvenil. El Girona supera un rival directe en un partit lleig i surt de la zona de descens

Hi ha partits en què toca pensar en poca cosa més que en el resultat i ahir n'era un. Contra un rival directe en la lluita per la permanència, el Girona no podia deixar escapar la possibilitat de sumar els tres punts per sortir de la zona de descens i els de Robert Vila no van fallar. Sense fer un gran partit –el vent va dificultar molt l'espectacle–, els gironins van aconseguir fer caure els petits detalls que van decidir el partit cap al seu bàndol. Ja en la primera meitat es va veure la dificultat dels dos equips per trenar jugades d'atac. Els dos porters van viure la major part del temps com simples espectadors i la lluita i la intensitat es va traslladar al centre del camp. Allà, el Girona va fer un partit molt seriós. Molt conscients que qualsevol error els podia costar el partit, els gironins no van fer cap concessió al seu rival. A més, en una arribada aïllada es van trobar amb la fortuna d'una pena màxima que Labiano va transformar en l'1-0 (38'). Per desgràcia per als de Vila, l'alegria no va durar gaire. Abans del descans Terrado va aprofitar la indecisió de Carles en una falta lateral per fer el gol de l'empat (44'). En la segona meitat el guió no va canviar. El Girona, però, va tornar a tenir l'encert a pilota aturada per avançar-se en el marcador. Bargalló, de falta directa, va superar Raúl i va situar el 2-1 definitiu al marcador de Vilablareix. Amb el marcador a favor, el Girona va defensar sòlidament i va disposar de contraatacs per sentenciar, però va haver de patir fins al xiulet final.

GIRONA 2 STADIUM 1

GIRONA: Carles, Guillem, Mario, Caste, Mas (Torres, 46'), Sala, Labiano (Puig, 55'), David, Pimentel (Pol Blay, 67'), Bargalló i Álamo. STADIUM CASABLANCA: Raúl, Pamplona, Jera, Simón, Terrado (Pablo, 54'), Casero, Aitor (Delgado, 54'), Gomis, Àlex, Martín i Gorgas (Burillo, 61' (Mario, 66)). GOLS: 1-0 (38') Labiano, de penal. 1-1 (44') Terrado. 2-1 (48') Bargalló. ÀRBITRE: Fernández Pérez. T.G.: als locals Guillem i Mario; i als visitants Gorgas, Pamplona i Casero. T.V.: al visitant Martín (89') per doble groga. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a Vilablareix.

El Girona surt del descens després de sis jornades

A banda de la victòria, la millor notícia per als gironins després del partit d'ahir és en la classificació. Els de Robert Vila van entrar en la zona de descens en la dotzena jornada i des d'aleshores no havien aconseguit sortir de la zona vermella de la taula. Amb la victòria d'ahir i la derrota de l'Atlètic Balears per 2-0 al camp del Saragossa, els gironins van aconseguir igualar els balears amb 18 punts i queden fora de la zona de descens gràcies al goal average. El més complicat, però, serà mantenir-se fora el descens, ja que els gironins s'hauran d'enfrontar al primer i segon classificat –Espanyol i Damm– en les dues properes jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)