2a divisió FEF

Un derbi en estat pur

Duel vibrant i polèmic. El Reus va derrotar la Pobla en un partit amb gols, bon joc i un innecessari festival de targetes de l'àrbitre, que, dels locals, va expulsar Ricardo i els dos tècnics

Diuen que un derbi no és un partit qualsevol i el Reus i la Pobla ho van demostrar en el duel tarragoní de segona B. Van oferir un bon partit, amb gols i una aposta pel bon joc a banda i banda. El trist protagonista de l'enfrontament, però, va ser l'àrbitre Carbonell Hernández, amb dotze amonestacions i els roig-i-negres Ricardo Vaz, el tècnic Natxo González i el segon entrenador Bernardo Tapia expulsats. I això que va ser un partit amb poc joc brut. El Reus es va avançar ben aviat. Es notaven les ganes de refer-se de la derrota en l'última jornada contra el Cornellà i, en el 5', Folch i Haro van confeccionar un gol deliciós. El migcampista reusenc va enviar una pilota picada a l'àrea i l'exdavanter de l'Hospitalet va realitzar un excel·lent control per acabar afusellant Ondoa, que debutava a la porteria pobletana. Amb el resultat favorable, el conjunt de Natxo González va controlar l'enfrontament, però en la primera aproximació a l'àrea reusenca els de Martín Posse van marcar. Nacho Pérez, l'home més actiu de l'atac grana, va interceptar una passada en profunditat per driblar el porter i enviar la pilota al fons de la xarxa. Després de l'empat, el joc va perdre fluïdesa. Tot i que no hi havia entrades dures, el col·legiat va interrompre sovint el partit, ensenyant les primeres grogues rigoroses. Abans del descans, el Reus es va tornar a posar per davant. En una jugada embolicada dins de l'àrea, la connexió letal entre Vítor i Haro va acabar amb el gol del petit davanter roig-i-negre. En la represa, els locals van encarrilar la victòria amb un gol de Colorado en una jugada d'estratègia executada a la perfecció. Era el minut 50, però el filial del Nàstic no va llançar la tovallola. No generava perill però semblava que podria sorprendre en qualsevol jugada. Així va succeir en el 69', quan Cristian va fer el 3-2 amb un xut creuat. Els grana no van poder empatar, per la solidesa defensiva del Reus i per les constants interrupcions del col·legiat, que va seguir amb el festival de targetes. A les acaballes, va expulsar Natxo González i el seu ajudant per protestar, i també Ricardo, que serà greument sancionat per insultar l'àrbitre i l'assistent.

P. MAFUMET 2 REUS 3

REUS: Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Moyano, Ángel, Rafa García, Ramon Folch, Colorado (Fran Carbia, 76'), David Haro, Vítor (Ricardo, 62') i Edgar Hernández (Fernando, 76'). POBLA DE MAFUMET: Ondoa, Marcelo, Luis Acosta, Denis, Espasandín, Vadillo (Gabi, 80'), Gil (Álvaro, 64'), Kike Tortosa, Alfons Serra (Carlos García, 57'), Nacho i Cristian. GOLS: 1-0 (5') David Haro. 1-1 (25') Nacho. 2-1 (44') David Haro. 3-1 (50') Álex Colorado. 3-2 (69') Cristian. ÀRBITRE: Carbonell Hernández. T.G.: Als locals Moyano, Olmo, Rafa Garacía, Benito, Ricardo i Fernando, i als visitants Acosta, Marcelo, Kike Tortosa, Vadillo, Álvaro i Carlos García. T.V.: Directa als locals Ricardo (95') i els tècnics Natxo González i Bernardo Tapia (79').

ELS VESTIDORS

Estic satisfet perquè l'important era guanyar, però perdem fiabilitat, i per això hem patit
Natxo González
entrenador del reus
El 2-1 ens ha fet mal. Després hi hem posat la nostra forma de jugar, però ens ha faltat profunditat
Martin Posse
entrenador de la pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)