Territorial

S'escapa una oportunitat

Girona B. Els de Nacho Castro no passen de l'empat contra un rival directe i encadenen tres empats consecutius. Bonaventura va debutar amb un gol

Ja no són cap novetat els problemes que el Girona B està demostrant aquesta temporada per obtenir
la victòria en els seus partits, i ahir els de Nacho Castro van tornar a mostrar les seves debilitats concedint dos gols en jugades aïllades en què va faltar contundència en la defensa i que van estar a punt de costar-los els tres punts. Els gironins van començar el partit molt endollats i amb molta intensitat al centre del camp. Fruit d'aquesta actitud, els gironins van aconseguir avançar-se en el marcador ben aviat quan Mario va culminar un contraatac perfecte després d'una recuperació al cercle central (3'). El Girona B encara va tenir possibilitats d'ampliar l'avantatge, però ni Mario ni Juanpi van poder fer el segon dels de Castro. Qui perdona ho paga. El Mataró, que havia fet poca cosa fins aleshores, va aconseguir empatar amb un gol de Cristian Pérez de murri després d'una jugada embolicada després d'una falta lateral (35'). I, abans del descans, els del Maresme van tornar a colpejar aprofitant les facilitats defensives que van oferir els gironins, que no van refusar el perill amb contundència i van permetre que Sergi fes l'1-2. Tot i el gerro d'aigua freda, el Girona no va perdre la cara al partit en cap moment.
El debut somiat
En la represa Castro va fer un pas endavant i l'equip va dominar fins que Bonaventura va firmar el gol de l'empat rematant una centrada de Farran (65'). En els últims minuts, amb anades i vingudes, podria haver marcat qualsevol dels dos conjunts.

GIRONA B 2 MATARÓ 2

GIRONA B: Oliveros, Yaya, Mamau (Sanding, 46'), Morales, Marc Carbó (Gallardo, 77'), Gelmà (Ferran López, 55'), Genís, Mario, Juanpi (Bonaventura, 49'), Soufiane i Nahuel. MATARÓ: Pol, Willy, Isma, Aznar (Bustos, 83'), Aitor (Víctor, 83'), Kiku, Abel, Rodri (Ousman, 64'), Redondo, Cristian Pérez (Oriol, 64') i Sergi (Baba, 60'). GOLS: 1-0 (3') Mario. 1-1 (35') Cristian Pérez. 1-2 (42') Sergi. 2-2 (65') Bonaventura. ÀRBITRE: Garcia Cobos. T.G.: Als locals Soufiane i Juanpi, i als visitants Aznar, Sergi, Pol, Kiku i Baba. T.V.: Al local Morales (86'), per doble groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)