Territorial

Es carreguen d'arguments

Confiança. El Lloret supera clarament el Martinenc a domicili en un gran partit i agafa aire en la zona baixa de la classificació

MARTINENC 2 LLORET 4

MARTINENC: Álvaro, Galeano (Tamba, 62'), Poche, Xavi Pérez, Diego, Aleix Vall, Morillo (Fernando, 74'), Peque, Edgar, Silver (Kilian, 62') i Sergi Arranz. LLORET: Jaume, Lobo, Poderoso, Pol Gómez, Narcís (Adri Expósito, 80'), Ricky, Puntí, Bader (Álex Ros, 46'), Majó (Arnau, 86'), Chino (Pol, 75') i Aparicio. GOLS: 0-1 (32') Bader, de penal. 0-2 (43') Narcís. 0-3 (63') Aparicio. 1-3 (65') Sergi Arranz. 2-3 (86') Aleix Vall. 2-4 (90') Arnau. ÀRBITRE: Pertegal Méndez. T.G.: Álvaro, Xavi Pérez, Diego, Aleix Vall i Silver; Jaume, Lobo, Poderoso, Puntí, Álex Ros i Baber. COMENTARI: El Lloret visitava el camp d'un candidat a situar-se líder, però els d'Edu Urdiales es van sobreposar a les dificultats i van tornar cap a Lloret amb els tres punts. El Martinenc va arrencar el partit dominant, però a partir del 33' el guió va canviar completament. El col·legiat va xiular un penal a favor del Lloret que Bader va transformar en el 0-1 i es va iniciar un període de clar domini dels selvatans. Amb el Martinenc fora del partit, els d'Edu Urdiales en van treure profit per fer el 0-2 abans del descans, obra de Narcís (43'). En la segona part el Martinenc va fer un pas endavant i va estar a punt de retallar distàncies en algunes ocasions, però Aparicio va sorprendre Álvaro amb un xut molt llunyà que va agafar el porter fora de lloc i va situar el 0-3 al marcador (63'). El 0-3 deixava el partit pràcticament sentenciat, però els locals encara hi van voler dir l'última paraula. Només dos minuts després del gol d'Aparicio Sergi Arranz va retallar diferències amb un gol de cap (65') i tornava als barcelonins al partit. I, ja a les acaballes, Aleix Vall (86') va posar l'ai al cor als lloretencs amb el 2-3, però Arnau va fer el 2-4 definitiu poc després per esvair tots els dubtes.