2a divisió FEF

2a divisió B

Manel Martínez, el protagonista

Saltar i moldre

Manel va signar el debut perfecte: va fer un gol clau per encarrilar el triomf

Fa un any buscava equip i el Sabadell B el va fitxar a última hora

El gener del 2015 el davanter Manel Martínez acabava d'arribar de Virgínia (Estats Units), on gràcies a una beca universitària va estar dos anys i mig compaginant estudis i futbol. El de Cabrera de Mar buscava equip, però el futbol té poca memòria i ja feia temps que no jugava a Catalunya. L'oportunitat la hi donaria el Sabadell B el penúltim dia del mercat d'hivern. Dotze mesos després d'aquells moments d'incertesa, l'atacant de 23 anys acaba de viure una situació que llavors hauria signat amb els ulls clucs: és membre de ple dret del primer equip, i hi ha debutat amb un gol important per guanyar. Va fer el 2-1 del matx de diumenge contra l'Eldenc, on va jugar els 90 minuts. Una estrena gens estranya, en realitat. S'ha de tenir en compte que havia fet 13 dianes en només una volta a tercera.

“Tot va sortir rodó. Al principi tenia una mica de nervis perquè la categoria era nova per a mi, però van durar poc i vaig poder fer un gol que va ajudar l'equip a guanyar i que em donarà confiança”, explica l'atacant arlequinat, al qual el tècnic, Miguel Álvarez, va posar d'exemple després del partit. “Manel representa tots els valors que volem inculcar al club”, va dir. El davanter, que s'havia entrenat habitualment amb el primer equip tot i no poder-hi jugar en la primera volta per una qüestió de norma –el filial l'hauria perdut–, vol respondre ara a la confiança: “Vinc de tercera i valoro molt el salt, ja és difícil fer-lo. Ara només espero aprofitar aquesta oportunitat al màxim.”

La consigna que té és clara i la hi han ensenyat a casa: humilitat i constància. El seu pare, José Manuel Martínez Toral, defensa del Barça del 1978 al 1988, no vol que es descentri. “Ell està molt content i m'assessora. M'insta sobretot a continuar treballant, vol que sigui conscient que encara no he fet res en l'àmbit professional”, explica Manel, que ara espera progressar de bracet amb l'equip, amb l'objectiu de tenir protagonisme i col·laborar en la fita del Sabadell d'acabar la temporada mirant de fer-se un lloc en la zona de privilegi. I, si no ho aconsegueix aquesta temporada, encara té marge, ja que acaba de signar un contracte fins al 2018. Hi haurà Manel per estona, i a la Nova Creu Alta ja es freguen les mans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)