Nàstic

La necessitat d'un davanter

Nàstic. Les lesions d'Àlex López i Marcos, que no podran jugar fins d'aquí a un mes, fan que el club acceleri la recerca d'un punta. Joselu era l'objectiu, però no vol marxar del Racing de Ferrol

Ja era bastant probable que el Nàstic buscaria un davanter per reforçar l'equip en el mercat d'hivern, però les lesions dels dos puntes de referència que hi ha a la plantilla grana, Àlex López i Marcos, han provocat que la direcció esportiva grana hagi intensificat la recerca d'un davanter centre. Després que Marcos es lesionés dissabte i abandonés el camp en llitera, el club es va marcar l'objectiu de tenir el nou jugador com més aviat millor perquè estigui disponible per debutar diumenge a Vitòria. Ahir es va confirmar que el futbolista de Pollença té una lesió fibril·lar a l'isquiotibial de la cuixa dreta que el tindrà al voltant d'un mes de baixa, si fa no fa el que li falta a Àlex López per tornar a jugar després de l'operació en un genoll.

El futbolista més ben situat per reforçar l'atac grana era fins ahir al vespre el gallec de 28 anys Joselu Gómez, que no ha jugat mai a segona A però que compta amb una fructífera trajectòria a segona B, categoria en la qual ha marcat 57 gols en les dues últimes temporades i mitja amb el Compostel·la i el Racing de Ferrol, el seu club actual i amb el qual ha fet onze gols aquest curs. L'acord entre els dos clubs estava avançat –Joselu havia de ser grana fins al 2019 a canvi d'un traspàs d'uns 100.000 euros– i només faltava el vistiplau del futbolista, representat per Promoesport. A última hora d'ahir, però, el davanter va fer una piulada al seu compte de twitter en què expressava de manera subtil la seva voluntat de continuar en el club gallec.

Kalu Uche, Aníbal Zurdo i Borja Viguera han estat altres objectius. Dissabte, contra el Lugo, el jove davanter del filial Stephane Emana va debutar en substitució de Marcos, de manera que també és una alternativa per a l'atac.

Muñiz ja s'entrena

Un dels fitxatges del mercat d'hivern, el migcampista Juan Muñiz, es va entrenar ahir per primera vegada amb els seus nous companys i avui ha de passar la revisió mèdica. En l'entrenament també hi havia el mig georgià Giorgi Aburjania i el porter camerunès Fabrice Ondoa, les altres novetats del Nàstic els últims dies. En principi, només hi hauria d'haver el fitxatge del davanter, tot i que amb Promoesport i amb el filial a segona B no es pot descartar res.

CONFIRMAT AHIR

Marcos dissabte es va fer una lesió fibril·lar a l'isquiotibial de la cuixa dreta

El porter Ondoa ja va debutar amb la Pobla

Entre el Nàstic i el filial, la Pobla de Mafumet, tenen ben coberta la porteria. El club va fitxar la setmana passada Ondoa, provinent del Barça, i Martin Posse ja el va fer debutar diumenge amb la Pobla. El titular habitual del filial, Alberto Varo, ha estat lesionat però ahir ja es va entrenar amb normalitat amb el primer equip. Nauzet i Albert Alfonso completen la porteria del filial. Amb tants porters amb projecció, no seria estrany que Tomeu Nadal, que no té minuts al Nàstic per la continuïtat de Reina, busqués una sortida. Ondoa i Varo podrien fer el salt al Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)