Girona

Mamadou, molt difícil

Desig inviable? El davanter de l'Espanyol ha agradat sempre, però hi ha equips que també el volen i el Girona ja té sis puntes

El Girona és un dels molts equips que s'han interessat per la situació de Mamadou Sylla, que encara no fa un mes va renovar per l'Espanyol però que té números per sortir en el mercat d'hivern. El davanter ja va ser un desig a l'estiu de Quique Cárcel, que sempre l'ha seguit de molt a prop. El director esportiu ha manifestat sempre que estan oberts a qualsevol moviment, però difícilment Mamadou acabarà a Montilivi. D'entrada, perquè no és clar que ell vulgui sortir. I també perquè hi ha altres clubs interessats, com el Valladolid i l'Osasuna. A més, el Girona acaba d'apostar per Lekic i té cinc atacants més: Mata, Jairo, Felipe, Borja i Sobrino. La seva arribada, cosa molt difícil, implicaria que algun d'aquests hagués de sortir. Mamadou, cedit al Racing el curs passat (11 partits, 3 gols), acumula sis partits a primera amb l'Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)