Nàstic

Maldecaps de gener

Nàstic. El club no es dóna per vençut amb Rocha i podria forçar que es quedés. Pel que fa a Aníbal Zurdo, està pendent d'un últim document que difícilment arribarà abans de diumenge

El Nàstic, sempre obert a les possibilitats del mercat des que Promoesport en forma part, ja tenia clar que el gener seria un mes d'activitat als despatxos, però un parell de circumstàncies no esperades li han portat més maldecaps dels previstos. Per una banda, les lesions dels dos davanters centres, Àlex López i Marcos, han fet que intensifiqui la recerca d'un punta que pugui debutar com més aviat millor, diumenge a Vitòria si és possible. L'escollit és Aníbal Zurdo, que ja ha signat el contracte i que ahir ja s'exercitava al gimnàs de les instal·lacions del Nou Estadi, però li falta un document que ha d'arribar de Mèxic, l'últim país on ha jugat, per poder fer efectiva i oficial l'operació. No serà fàcil, segons el president, Josep Maria Andreu, que arribi abans de poder-lo convocar per al partit contra l'Alavés.

Més delicat és el tema de David Rocha, que ha demanat marxar –té una oferta de la MLS dels Estats Units– per raons familiars. El Nàstic fa dies que hi parla per convèncer-lo que es quedi, ja que el considera una peça molt important. El jugador està decidit a marxar, de manera que la situació és de mal desencallar. “No volem que marxi, però som conscients que ell vol canviar d'aires”, va afirmar ahir Josep Maria Andreu, que admet que el Nàstic podria forçar que es quedés: “Igual que nosaltres quan volem rescindir un contracte hem de seguir una normativa, els jugadors també han de complir el seu contracte. Sigui quin sigui l'acord al qual arribem, ens doldrà. No és un tema esportiu ni de club, és un tema personal.”

Andreu espera solucionar-ho en els cinc o sis dies vinents. El mig del Celta Madinda, que arribaria cedit, és el relleu que el Nàstic té preparat, tot i que podria incorporar-se al Nàstic encara que Rocha s'acabi quedant.

LES FRASES

No volem que [Rocha] marxi, però vol canviar d'aires. Sigui quin sigui l'acord, ens doldrà
Josep Maria Andreu
PRESIDENT DEL NÀSTIC
L'equip sempre pot millorar i el mercat ofereix oportunitats. Estarem pendents fins al final
Emilio Viqueira
DIRECTOR ESPORTIU DEL NÀSTIC

Ondoa vol els minuts que no tenia al Barça

El Nàstic va presentar ahir tres dels fitxatges d'hivern: Juan Muñiz, Giorgi Aburjania i Frabrice Ondoa. El jove porter camerunès va admetre que ell i els altres jugadors que els últims dies han hagut de deixar el Barça B ho han passat malament. Ondoa diu que el curs passat el van penalitzar les convocatòries amb la seva selecció i que feia el que tocava per tenir minuts. A Tarragona espera jugar més, no es conforma amb el filial i vol competir per la porteria del primer equip. Tant Muñiz com Aburjania van mostrar l'ambició de jugar a primera amb el Nàstic.

El club busca una sortida per a Tomeu Nadal

El Nàstic ha incorporat aquest hivern sis jugadors –Lobato, Carlos García, Muñiz, Aburjania, Ondoa i Aníbal–, ha fet dues cessions –Fali al Barça B i Xisco Hernández a l'Atlètic Balears– i hi haurà més moviments. Ha de donar més baixes perquè la plantilla és molt llarga i no es descarten més arribades, ja que, segons va dir ahir Emilio Viqueira, el club estarà pendent fins al final de les oportunitats que ofereixi el mercat. El director esportiu admet que busquen una sortida per al porter Tomeu Nadal, reserva de Reina, que necessita minuts i que té la competència d'Ondoa i Varo. També podrien marxar Rayco i Mousa. Pel que fa a la renovació de Jordi Calavera, hi ha acord entre les dues parts, però el club està esperant que el futbolista signi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)