Girona

De Montilivi al Carranza, cinc anys després

Com als vells temps

Despotovic s'afegeix a Jandro i Migue, amb qui va jugar al Girona, com a reforç d'hivern del Cadis

El central va debutar amb gol

“No imaginava que un club com el Cadis es pogués interessar per mi. No m'ho vaig pensar, i vaig venir com un nen amb sabates noves.” Ho explicava ahir Migue González, que curiosament va ser presentat pel Cadis l'endemà d'haver jugat el seu primer partit. I no va ser un debut qualsevol, perquè el vallesà, a qui havien tramitat la fitxa divendres, va entrar directament a l'onze inicial, a Cartagena. I en el minut 14, en un córner, va recollir la primera rematada de Lolo Pla i va marcar l'únic gol del partit. Migue ha arribat al Cadis després de ser un dels afectats directes de la crisi de l'Huracán, que va ser exclòs de la competició perquè no pagava ni els arbitratges. El central, que al març farà 36 anys, ha fet exactament el mateix camí que Jandro Castro, que en farà 37 el mes que ve i que ja havia debutat la setmana passada amb el Cadis. Al vestidor del Carranza, tots dos s'hi trobaran a partir d'ara un altre exjugador del Girona. És Ranko Despotovic, a punt de fer 33 anys, el quart fitxatge d'hivern –també havia incorporat el migcampista esquerrà David Sánchez (33 anys)– d'un club que no s'està mai quiet i que pretén fer encara més moviments.

Despotovic, que no tenia equip després de desvincular-se de l'Alavés (24 partits i 4 gols el curs passat), manté com a gran reclam de la seva trajectòria els 18 gols que va marcar en l'única temporada amb la samarreta del Girona, abans de marxar traspassat per 700.000 euros a l'Urawa Red Diamonds del Japó. El serbi va rendir més que mai abans a Montilivi, el curs 2010/11, en part gràcies a les assistències de Jandro. L'asturià va ser el pal de paller ofensiu dels gironins i va acabar la temporada (la primera de cinc a Montilivi) amb 11 gols i 42 partits jugats. Migue, a mig camí dels seus set anys a Girona, també va ser fix i va vorejar els 3.000 minuts. Cinc anys després, tots tres han rebut la crida del Cadis, un club fet, pensat i estructurat per estar com a mínim a segona A però que és incapaç de sortir del pou de la segona B, on va caure el 2010. Ara, segon del grup quart, l'equip de Claudio Barragán aspira a atrapar el Múrcia, líder amb cinc punts més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)