Nàstic

Aníbal espera donar fruits immediats

Nàstic. El nou davanter grana es veu a punt per debutar i confia que els seus gols serviran per sumar punts i mantenir la bona dinàmica

Aníbal Zurdo sap el pa que s'hi dóna, a segona A. Sap, d'entrada, que si un equip requereix els seus serveis en el mercat d'hivern, com el Sabadell fa un any, és perquè realment se'l necessita i cal que doni resultats immediats. Al Nàstic, amb els dos davanters centres lesionats –Àlex López i Marcos no tornaran abans d'un mes– li urgeix un punta que diumenge que ve, a Albacete, pugui ser titular i comenci a aportar treball en atac i, si pot ser, gols. Aníbal assegura que després de la seva complicada sortida de Mèxic a la fi de l'aventura amb els Tiburones Rojos, està on més motivat se sent –la lliga espanyola– i al club que tenia com a primera opció, i es veu en forma perquè el tècnic disposi ja d'ell: “Puc aportar rematada, capacitat d'aguantar la pilota i gols, que espero que serveixin per sumar punts.” Aníbal també sap que la segona A és una lliga complicada i que, tot i que els 33 punts del Nàstic són excel·lents i la dinàmica és molt bona, “la segona volta es pot fer molt llarga”, de manera que caldrà fer molta feina i molts sacrificis.

LA FRASE

Els 33 punts que acumula el Nàstic són molts, però la segona volta es pot fer llarga. Cal treballar molt
Aníbal Zurdo
DAVANTER DEL NÀSTIC

Mousa, a l'Olot; Valentín, renovat

Mousa, amb poc protagonisme fins ara (3 partits), era un dels futbolistes als quals el Nàstic buscava una sortida perquè tingués més minuts fins a final de temporada. El club grana va anunciar ahir que la seva destinació és l'Olot, club en el qual ja va militar la temporada passada. Mousa estarà cedit a l'equip garrotxí fins al 30 de juny. El Nàstic ha de resoldre ara la sortida del porter Tomeu Nadal i de Gal Arel, tancar la incorporació del mig del Celta Madinda, gestionar
la probable sortida de Rocha i tancar la renovació de Calavera. La continuïtat que ja està garantida és la de Gerard Valentín, que ahir va signar fins al juny del 2019. El lateral dret està pendent de saber l'abast de la lesió muscular que es va fer diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)