2a divisió A

Gato, 4-6 setmanes de baixa

Cap no li pon. L'extrem dretà, cridat a ser el substitut d'Alberto Perea en l'onze titular de l'Olot, té un trencament de 2 centímetres al bíceps femoral que el farà estar de baixa un mes i mig

Antonio Jesús Ramos Rincón, conegut per tots els aficionats de l'Olot com a Gato, des que va fitxar pel conjunt de la Garrotxa no ha tingut sort. L'extrem dretà va arribar a terres olotines amb el cartell de peça clau en els esquemes del tècnic, Antonio Rodríguez, Rodri, però, o bé pel gran rendiment del seu competidor, Alberto Perea, o per culpa de les lesions, la trajectòria de l'andalús s'ha aturat en sec.

En el primer duel sense Perea com a jugador olotí, Gato va sortir com a titular per suplir l'absència del manxec, ara al Barça B. Tot just en el minut 8 de l'enfrontament, l'extrem va demanar el canvi tot posant-se les mans al rostre. No s'ho podia creure, i és que ahir les proves mèdiques van confirmar que Gato té un trencament de 2 centímetres al bíceps femoral i haurà d'estar de baixa entre quatre i sis setmanes. L'atacant del conjunt garrotxí es perdrà amb tota seguretat els partits contra el Lleida Esportiu, el Reus, el Barça B, el Badalona i el Sabadell, un seriós obstacle per a la planificació del tècnic, Rodri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)