Nàstic

David Rocha ja s'acomiada i el seu relleu arriba

Nàstic. El club va fer oficial ahir la cessió per part del Celta de Madinda, substitut al mig del camp de l'extremeny, que marxarà a Houston

Encara no és oficial perquè falten alguns documents, però ja es dóna per fet que David Rocha abandonarà el Nàstic per iniciar l'aventura americana al Houston Dynamo de la Major League Soccer. De fet, el futbolista extremeny, de 30 anys, ja s'acomiadava ahir d'alguns aficionats i la mateixa plantilla li va improvisar un petit homenatge. Mentrestant, a la sala de premsa, el club presentava qui ha de ser el seu substitut al mig del camp grana, Levy Madinda, cedit pel Celta fins al 30 de juny i la incorporació del qual es va fer oficial a primera hora del matí. Rocha signarà fins al 2017, amb una altra temporada opcional, i el Nàstic percebrà una “petita compensació econòmica”, en paraules del president, Josep Maria Andreu. Tot i que el Nàstic no se'n volia desprendre, finalment ha preferit respectar la voluntat de l'extremeny, que tenia ganes de canviar d'aires i per a qui l'oferta nord-americana era de molt mal rebutjar. “Sempre ha tingut un comportament exquisit i un gran compromís. Ja va tenir ofertes després del primer any, però li vam insistir que es quedés per liderar el Nàstic cap a l'ascens, i ho va complir. Ara entenem i acceptem la seva decisió”, va dir Andreu. Rocha, que avui farà una compareixença de premsa, tancarà una etapa de dos anys i mig de grana, en què ha estat sempre titular i clau la temporada passada, la de l'ascens, amb gol inclòs en el partit decisiu contra l'Osca.

Madinda vol aconseguir l'ascens

Lévy Madinda, migcampista del Gabon de 23 anys, espera tenir al Nàstic els minuts que li han faltat al Celta, amb el qual ha disputat 31 partits en quatre anys a primera. Es defineix com un mig centre que tant pot fer un rol ofensiu com defensiu, i diu que espera aconseguir l'ascens a primera amb el Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)