2a divisió A

El mercat està ben viu

2a divisió B. Christian Alfonso (l'Hospitalet), Eloy Gila (Sabadell) i Salva Chamorro (Barça B) són les tres últimes incorporacions dels equips de bronze, que s'han mogut de valent a l'hivern

Tothom insisteix que no té diners, però qui més qui menys està pescant en el mercat d'hivern per reforçar-se de cara a la segona part de la temporada. L'Hospitalet, el Sabadell i el Barça B van ser els tres últims que es van reforçar amb tres fitxatges de renom que evoquen el futbol professional: els riberencs van incorporar Christian Alfonso, sense equip des de l'agost; els arlequinats, Eloy Gila, que es tornarà a incorporar al Llagostera al juliol, i els blaugrana, Chamorro, que acabava de rescindir el contracte amb el Tondela portuguès.

A Olot, atents

Després de la tornada de Mousa Bandeh (Nàstic), els olotins haurien tancat el cercle pel que fa a les incorporacions del mercat d'hivern, tot i que, com molts dels equips, la direcció esportiva dels de la Garrotxa seguirà atenta a tots els moviments fins a darrera hora.

Sense poder fer gaires filigranes pel que fa a nivell pressupostari, l'Olot només veuria amb bons ulls el fitxatge d'un jugador que convenci en tots els aspectes el club olotí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)