Nàstic

Un altre jove valor, fitxat

Nàstic. El club grana incorpora el lateral reusenc de 23 anys Cristian Márquez, que prové del Cadis i tindrà fitxa de la Pobla de Mafumet

El Nàstic continua treballant de valent en el mercat d'hivern, i ahir va tancar la incorporació del jove lateral dret Cristian Márquez, nascut fa 23 anys a Reus. El jugador s'acabava de desvincular del Cadis, amb el qual ha competit aquesta temporada a segona B, i ha signat amb el club tarragoní fins al final d'aquest curs, amb fitxa del filial. La idea és que, d'entrada, Cristian Márquez reforci la Pobla de Mafumet, necessitada d'un lateral dret després que Jordi Calavera s'integrés definitivament al Nàstic, però el futbolista reusenc farà alguns entrenaments amb el primer equip. Si el seu rendiment és òptim, no es descarta fer el salt al Nàstic, ja sigui aquesta temporada o en la propera. El club grana ha incorporat en el mercat d'hivern dos futbolistes joves més a cavall del primer equip i el filial, Carlos García i Fabrice Ondoa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)