Nàstic

Jordi Calavera, castigat

Nàstic. Les tensions en la renovació del lateral han provocat que el conjunt grana l'enviés a entrenar-se amb la Pobla sense que hi pugui jugar. “És una decisió de club”, diu Vicente Moreno

La renovació de Jordi Calavera amb el Nàstic porta molta cua. Les dues parts estan protagonitzant un estira-i-arronsa que ha acabat amb una decisió trencadora: el jugador ha estat apartat de la disciplina del primer equip del conjunt grana. Així ho va confirmar ahir l'entrenador, Vicente Moreno, al·legant una “decisió de club” que ha provocat que el tècnic no pugui disposar del jugador per al partit d'aquest diumenge contra l'Albacete de Luis César perquè el jugador s'està entrenant en la disciplina de la Pobla de Mafumet.

“El club l'ha enviat a entrenar-se amb el filial i en el dia d'avui no puc disposar d'ell”, va justificar l'entrenador del Nàstic, Vicente Moreno. “Fins al cap de setmana passat, quan ha entrat i sortit ha estat decisió meva, sense que estigués condicionat per ningú; a partir d'ara és una decisió de club”, va aclarir el tècnic, molest amb qui insinuava que les raons de les seves absències en les convocatòries tenien a veure amb les negociacions per a la renovació.

El Nàstic, doncs, no compta amb el lateral, que té dorsal del filial, per al seu primer equip. El president, Josep Maria Andreu, va afirmar fa algunes setmanes que la renovació estava “per caure” perquè, segons deia, el jugador ja havia donat la seva paraula. Però tot es va torçar després de les paraules de la seva representant, Dinorah Santa Ana. “No renovarà. El jugador ha de mirar pel seu futur. Vaig parlar amb el director esportiu i li vaig dir que no renovava”, va declarar a Tarragona Ràdio. L'agent brasilera va afirmar que Calavera té ofertes d'equips de primera i que des de l'1 de gener pot signar un precontracte per al curs vinent amb qualsevol equip ja que acaba la seva vinculació amb el club el 30 de juny del 2016.

LES REACCIONS

Fins al cap de setmana passat, quan ha entrat i sortit ha estat decisió meva; a partir d'ara és una decisió de club
El club l'ha enviat a entrenar-se amb la Pobla de Mafumet i en el dia d'avui no puc disposar d'ell
Vicente Moreno
entrenador del nàstic

Vicente Moreno, amb molts dubtes per viatjar a Albacete

L'entrenador del Nàstic no sabrà fins avui, dia en què l'equip s'exercitarà per última vegada abans de viatjar a Albacete, de quins jugadors podrà disposar i de quins no. Jean-Luc, amb un cop molt fort al turmell arran d'una puntada en l'últim partit, i Aníbal són dubte fins a última hora. “Aníbal té moltes ganes d'entrar a l'equip i ha estat un temps sense entrenar-se, això provoca que tingui algunes sobrecàrregues i que fins a l'últim moment no sapiguem si estarà disponible o no”, va indicar Moreno, que va parlar també del cas de Jean-Luc: “Té un cop fort que es va fer en l'últim partit i l'hem tingut al garatge tota la setmana.”

Moreno també va parlar de les noves incorporacions, especialment de la de Levy Madinda: “No arriba específicament per substituir David Rocha perquè Rocha tenia molts registres. No cal entrar en comparacions, són jugadors diferents. Ens aportaran segur i cal vehicular totes les ganes que tenen ells de jugar, en benefici de l'equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)