Territorial

El Farners fa un pas endavant

1a catalana. Els selvatans superen el Tona en una gran segona meitat

El Farners va respondre de manera excel·lent en un matx complicat en què l'equip tenia la urgència de sumar els tres punts. Ja en els primers minuts els selvatans van demostrar que ahir era el seu dia i van disposar d'ocasions clares de gol. Una vegada més, però, els va faltar la punteria necessària i no van saber materialitzar el domini amb gols. Lauren, en el 22', va tenir l'ocasió més clara en un un contra un amb Fran que no va resoldre bé. El Tona es va despertar a poc a poc i va equilibrar les forces fins que abans del descans va disposar d'una gran ocasió amb un xut d'Eloi que Àlex Font va treure sobre la línia de gol (40'). En la represa el Farners va intensificar el domini i es va fer amo i senyor del partit. En el 47' Lauren va tornar a avisar amb un xut al pal, però els locals van haver d'esperar fins al 73' per obrir el marcador en una gran jugada col·lectiva que Riki Solà va finalitzar fent l'1-0 des de l'interior de l'àrea. Amb el resultat a favor, el Farners es va saber defensar bé i en el 87' Toni Rossell va anotar el 2-0 definitiu en un contraatac.

FARNERS 2 TONA 0

FARNERS: Bartrina, Massegú, Pitu Riart, Criado, Riki Solà, Lauren (Arjona, 71'), Toumani, Moha (Pau Pellicé, 80'), Àlex Font, Güell (Toni Rossell, 71') i Nierga (Cals, 83'). TONA: Fran, Èric (Roca, 80'), Toti, Aitor, Ruben, Gerard (Sergi, 85'), Pla, Eloi, Quim (Pau, 80'), Freddi i Pol (Crivi, 65'). GOLS: 1-0 (73') Riki Solà. 2-0 (87') Toni Rossell. ÀRBITRE: Roig Antoja. T.G.: als locals Gull, Criado, Alex Font i Moha; i als visitants Èric, Eloi i Aitor. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.