2a divisió A

El llistó no es toca

Nàstic. Els grana inicien la segona volta conscients que han de mantenir el nivell de la primera per continuar entre els millors, lluny del perill. L'Albacete de Luis César serà el primer obstacle

El Nàstic comença avui la segona volta de la lliga al terreny de joc de l'Albacete. L'objectiu de l'equip grana és no abaixar el llistó de la primera part de campionat, en què ha estat la revelació principal del campionat i s'ha mogut sempre a la zona alta. S'ha mostrat molt regular, ja que no ha perdut dos partits seguits; ja al principi de la temporada va oferir bones actuacions, i arriba a l'equador de la lliga amb sensacions per a l'optimisme. En les últimes jornades ha vençut el Saragossa, va obtenir un meritori punt a Pamplona i diumenge passat va aconseguir els tres punts al camp del campió d'hivern, l'Alavés. Només la derrota contra el Lugo al Nou Estadi en l'anterior jornada li va recordar la dificultat de la categoria i el mèrit de la seva bona classificació.

El Nàstic haurà de demostrar que els canvis patits per l'equip en el mercat d'hivern no l'afecten. La majoria tenen l'objectiu de millorar el nivell de la plantilla i, de fet, els jugadors que han marxat –Fali, Xisco Hernández i Mousa– havien estat fins ara poc utilitzats per Vicente Moreno. Tot i això, hi ha hagut un moviment contra la voluntat del tècnic valencià: la marxa d'un dels seus intocables, David Rocha. El seu lloc al doble pivot l'ocuparà probablement un dels reforços hivernals, Levy Madinda.

L'Albacete no està en el millor moment de la temporada. Només ha guanyat un dels últims sis partits i es manté a prop de la zona de descens, a només dos punts. La setmana passada va perdre al Carlos Belmonte contra el Numància, de manera que dues derrotes seguides augmentarien els nervis d'un equip que ja ha sentit els xiulets dels seus aficionats. Vicente Moreno avisa que no és fàcil que un equip perdi dos partits seguits al seu estadi i Luis César assegura que, malgrat que el Nàstic ha fet una primera volta espectacular i que té moltes virtuts, el seu equip no és inferior a ningú.

El Nàstic ha fet una primera volta espectacular. Juga bé, té moltes virtuts i una plantilla llarga
Luis César
ENTRENADOR DE l'albacete
L'Albacete té molt bons jugadors i un tècnic que hi fa una feina molt important des de fa temps
Vicente Moreno
entrenador del nàstic

Aníbal Zurdo, encara no; Madinda, sí

Vicente Moreno no va incloure ahir encara Aníbal Zurdo en la convocatòria per al partit d'aquesta tarda a Albacete. Mancat de ritme, l'exjugador del Sabadell ha pagat la intensitat dels primers entrenaments amb alguna sobrecàrrega, de manera que encara no està a punt per jugar. El que sí que va viatjar ahir, i probablement serà titular, és Levy Madinda, el futbolista fitxat per ocupar el buit de Rocha. Moreno el veu preparat per debutar i diu que, pel que ha vist, sembla que hagi jugat amb el Nàstic des de principi de temporada. La llista de convocats la formaven dinou futbolistes, ja que Jean Luc ha tingut molèsties durant la setmana i fins a última hora no se sabrà si pot jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)