Nàstic

Una gran acció val un punt

Nàstic. Una triangulació de qualitat completada per Stephane Emana (76') serveix als grana per igualar el gol de penal de Jona (63') i començar la segona volta amb un empat a Albacete

El Nàstic va començar ahir la segona volta amb un punt positiu a Albacete. Els grana no van fer una bona primera meitat, massa a remolc dels locals, però van millorar en la segona. Van encaixar el gol en un penal poc clar transformat per Jona quan més ben disposats estaven (63'), però es van refer i van empatar gràcies a una gran acció col·lectiva completada per Stephane Emana (76'). Fins al final, el Nàstic no va patir per mantenir un empat que li permet sumar quatre punts en els dos desplaçaments seguits i tornar a les places de fase d'ascens. Una errada de Iago Bouzón va portar el primer maldecap per a Manolo Reina, que va reaccionar bé davant Portu. Una doble acció del debutant Madinda, un xut en atac i una bona intervenció en defensa, va donar pas a una fase del partit en què l'Albacete, insistent en atac, va fer patir el Nàstic. Molina va rebutjar un xut de Portu, Reina va aturar una rematada d'Adrià Carmona i a Jona li va faltar decisió per arribar a una centrada de Portu. Després, el ritme del partit es va alentir, però l'Albacete no va trigar a posar una marxa més una altra vegada, i Paredes, després d'una centrada d'Adrià Carmona, va rematar fora, tot sol. Abans del descans Jona va tornar a amenaçar el Nàstic, que ho va provar amb una jugada triangulada amb Mossa i Juan Muñiz. El Nàstic va començar la segona meitat amb les línies més avançades i més despert. Amb els germans Emana al davant després de l'entrada al camp de Stephane, l'equip tarragoní va protagonitzar alguna arribada, però quan més bé pintava el panorama per al Nàstic, l'àrbitre va veure penal en una entrada de Iago Bouzón sobre Adrià Carmona. Jona no va desaprofitar el llançament. Com en altres moments de la temporada, el Nàstic va demostrar capacitat de reacció i no va trigar a respondre. Primer va ser un xut d'Achille Emana atrapat per Juan Carlos i, tot seguit, una acció de Juan Muñiz. Més encert va mostrar poc després el Nàstic, en una acció que va començar amb un bon detall de Naranjo, que va cedir la pilota a Achille Emana. El camerunès va obrir la pilota a la dreta amb un gran toc amb l'exterior, Palanca va fer una bona centrada a l'àrea petita i Stephane Emana va superar Juan Carlos en la rematada. L'empat era un bon botí atès el desenvolupament del partit, de manera que el Nàstic va preferir no insistir excessivament en atac, la qual cosa va ser aprofitada per l'Albacete per tornar a portar la iniciativa del joc. Tot i això, els locals no van tenir cap ocasió de gol gaire clara. En canvi, el Nàstic sí que va estar molt a prop de la victòria en l'últim minut, en una doble ocasió molt clara, amb els xuts primer d'Achille Emana i, tot seguit, de Mossa.

ALBACETE 1 NÀSTIC 1

ALBACETE: Juan Carlos, Antoñito, Adri Gómez, Miguel Núñez, Paredes, Edu Ramos, Mario Ortiz, Samu (César Díaz, 72'), Portu, Adrià Carmona (Jason, 65') i Jona. NÀSTIC: Reina, Xisco Campos, Iago Bouzón, Xavi Molina. Tejera, Madinda, Cristian Lobato (Stephane Emana, 57'), Juan Muñiz (Palanca, 71'), Achille Emana i Naranjo (Rayco, 84'). GOLS: 1-0 (63') Jona, de penal. 1-1 (76') Stephane Emana. ÀRBITRE: De la Fuente Ramos. T.G.: Al local Juan Carlos i als visitants Xisco Campos, Tejera, Iago Bouzón, Xavi Molina i Stephane Emana. PÚBLIC: 6.681 espectadors al Carlos Belmonte.

ELS VESTIDORS

No s'ha donat el partit que teníem al cap, esperàvem estar més fins amb la pilota. En la segona part hem millorat i hem pogut vèncer
Hem fet una bona primera meitat, però ens ha faltat encert. Hem jugat bé, l'equip m'ha agradat
Luis César
ENTRENADOR DE L'ALBACETE
Hem de valorar positivament l'empat, ja que són quatre punts en dues sortides seguides
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

Lévy Madinda ja debuta com a titular

Vicente Moreno ja va fer jugar ahir Lévy Madinda, fitxat aquesta mateixa setmana per substituir David Rocha, com a titular, un xic més avançat que Sergio Tejera en un mig del camp completat per Cristian Lobato. Un altre dels fitxatges d'hivern, Juan Muñiz, que va debutar en la jornada anterior, al camp de l'Albacete, sortint uns minuts en la recta final, ahir va jugar per primera vegada de titular a la banda dreta, en una posició més ofensiva. Dels dinou convocats que van viatjar a Albacete, finalment es va quedar sense canviar-se Jean Luc, no recuperat del tot de les molèsties que arrossega per una contusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)