2a divisió FEF

Alarmes enceses

Pèssim bagatge. L'Olot cau en plaça de promoció de permanència després d'haver perdut a Lleida (2-0) i sumat només quatre victòries en 22 jornades

L'Olot va caure derrotat al Camp d'Esports de Lleida (2-0) en la darrera jornada. El conjunt de la Garrotxa va sumar una nova decepció a camp contrari, la dotzena del curs, i continua ancorat en la zona baixa de la classificació. De fet, els olotins ja ocupen la setzena plaça, que obliga a disputar una eliminatòria de permanència contra un dels altres setzens dels tres grups restants. Les alarmes a Olot estan enceses, i és que, tot i tenir clara la idea de joc i la filosofia que han de seguir, els jugadors dirigits per Antonio Rodríguez Rodri no obtenen els resultats desitjats, no pas per acostar-se a la zona tranquil·la sinó, com a mínim, per sortir de la part baixa i més delicada.

Poques victòries

L'Olot només ha aconseguit quatre victòries en les 22 jornades que s'han disputat. Els garrotxins són, juntament amb la Pobla de Mafumet, l'equip que es troba just per sota seu en la taula –dissetens amb els mateixos punts que els de Rodri (22)–, el conjunt que menys triomfs ha aconseguit en la lliga. Les victòries olotines han estat totes davant la seva afició i de manera consecutiva –en la novena jornada contra el València B (2-0), en l'onzena contra l'Eldenc (5-0), en la tretzena contra el Cornellà (2-0) i en la quinzena contra l'Espanyol B (2-1)–, dotze punts que van servir per agafar aire a l'Olot i sortir del descens. I és que, entre les alegries com a local, els jugadors dirigits per Rodri van aconseguir tres empats a domicili que van permetre iniciar una ratxa positiva i optimista. L'error, però, va ser no donar un cop sobre la taula i vèncer en camps de rivals directes com ara la Pobla de Mafumet (2-2), el cuer, el Llosetí (1-0), o el Llevant B (2-2), tot i que en aquest darrer enfrontament una alineació indeguda de l'Olot va convertir el resultat d'empat en una derrota als despatxos per 3-0.

El tram inicial de la segona volta, com ho va ser el de l'inici del campionat, tampoc convida a l'optimisme en l'entorn. Llavors, en els enfrontaments contra l'Alcoià (cinquè), el Vila-real B (líder), el Lleida Esportiu (tercer) i el Reus (segon), l'Olot només va sumar un punt, contra els de la Terra Ferma al municipal (1-1).

En dinàmica negativa

Gairebé calcant els números del començament de la lliga, el conjunt olotí resa per sortir d'una vegada per totes de l'espiral de mals resultats que travessa. Els de la Garrotxa han aconseguit només quatre punts dels últims 21 possibles, un bagatge que els ha fet perdre alguna posició. L'Olot no guanya des del 29 de novembre del 2015 –contra l'Espanyol B– i, en el proper partit contra el Reus, un rival temible, que a més s'ha reforçat de valent per intentar lluitar per pujar a segona A, els de Rodri hauran de tornar a imposar la seva llei a tota costa. Una ensopegada més injectaria una dosi de pressió als d'Olot pel següent desplaçament, al Miniestadi, contra un equip refet i en dinàmica positiva com el Barça B (dissabte a les 18.00 h).

LA DINÀMICA

4
Victòries.
L'Olot només ha aconseguit batre quatre equips aquest curs, tots al municipal.
5
Punts
al camp (els en van restar un als despatxos) han sumat els olotins dels últims 21 possibles.

El Reus, segon, el pròxim rival

La competició no s'atura i l'Olot rebrà el diumenge que ve (a les 16.00 h) el Reus. Després d'enfrontar-se al líder, el Vila-real B, i visitar el Lleida Esportiu, tercer en la taula, els de Rodri ara han de disputar un nou duel complicat, contra el segon de la taula. El conjunt roig-i-negre s'ha situat des dels primers compassos de la competició en les primeres posicions, agafant una bona renda de punts respecte al cinquè classificat. Els garrotxins han de continuar forts a casa –no hi perden des del 20 de setembre, contra el Barça B– si no volen caure en descens directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)