2a divisió FEF

Ismael Traoré marxarà cedit al Pogon polonès

Poc protagonisme. L'atacant ha demanat al club que accepti la proposta davant els pocs minuts (168') que ha tingut des de l'inici de lliga

Ismael Traoré marxarà cedit al Pogon, de la primera divisió de Polònia, en les pròximes hores. L'atacant de l'Olot ha demanat al club que presideix Joan Agustí que accepti l'oferta de cessió fins al final de la present temporada. De fet, l'entitat polonesa, que feia temps que s'havia fixat en Traoré i que n'ha demanat la cessió arran de la seva poca participació amb els garrotxins, es guarda una opció de compra per a l'extrem. El Pogon compensarà amb una xifra simbòlica l'Olot per la cessió d'Ismael i haurà de pagar al final de curs si vol obtenir els serveis del futbolista, nascut el 10 de novembre del 1993.

El jugador de Costa d'Ivori ha participat en cinc enfrontaments –entre les vuit primeres jornades– i ha acumulat 168 minuts de joc. Tot i no comptar en els esquemes de Rodri, ja que ha hagut de competir amb Alberto Perea i Gato per una posició, la direcció esportiva i tècnica han fet efectiva una clàusula en el contracte del jugador per la qual queda automàticament renovat fins al 30 de juny de 2017, fet que assegura tenir-lo en contracte tot i l'interès que ha despertat en clubs de l'estranger.

La sortida de Traoré no trastoca en excés els plans de l'Olot, que continua rastrejant el mercat a la recerca d'una oportunitat. La fórmula de la cessió d'un jugador d'un filial podria ser la que s'adeqüés més a les necessitats.

Portes obertes per a Prior i Reverter

Ja abans de l'obertura del mercat d'hivern, el 4 de gener, la direcció esportiva de l'Olot va iniciar converses amb els jugadors que no havien tingut protagonisme en els esquemes de Rodri. Sense pressionar ni obligar cap futbolista a marxar del club, jugadors com Juanjo Prior i Èric Reverter saben que l'entitat els ha obert les portes per si troben una proposta lluny de la Garrotxa. Si no trobessin una altra destinació, els dos futbolistes continuarien formant part de la plantilla fins al 30 de juny i haurien de lluitar de valent per jugar i acumular algun minut al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)