Nàstic

Una aparició oportuna

Nàstic. Stephane Emana, autor de dos gols els dos últims partits, ha aprofitat el període entre les lesions de Marcos i Àlex López i l'arribada d'Aníbal Zurdo per reivindicar-se com una alternativa

El Nàstic es va preocupar fa dues setmanes quan Marcos Jiménez de la Espada, amb l'altre davanter centre, Àlex López, acabat d'operar d'un genoll, es va fer un trencament muscular. El club tarragoní va intensificar la recerca d'un punta en el mercat d'hivern per incorporar-lo com més aviat millor i compensar les absències dels dos únics davanters centres purs de la plantilla grana. No és una posició fàcil de reforçar, de manera que l'operació no va ser tan ràpida com es pretenia i, després de les negatives de Kalu Uche i Joselu, el Nàstic va fitxar la setmana passada Aníbal Zurdo. Mentrestant, en espera del reforç, Vicente Moreno va apostar per donar l'alternativa al davanter del filial Stephane Emana, que ha aprofitat l'oportunitat. Va debutar contra el Lugo substituint el lesionat Marcos i, sortint en la segona meitat, va sentenciar la victòria al camp de l'Alavés amb el tercer gol dels tarragonins (1-3) i va marcar l'empat a Albacete, diumenge (1-1). “Està aprofitant l'oportunitat i, fins i tot, hauria pogut fer algun gol més, sobretot contra el Lugo. Però és un jugador jove i ha de millorar”, deia del camerunès Vicente Moreno després del partit al Carlos Belmonte.

Les aportacions de Stephane Emana donen a Vicente Moreno una altra alternativa golejadora per a un equip que reparteix bastant les dianes. No té golejadors entre els vint primers classificats de segona A –el pitxitxi grana, Jean Luc, ocupa el vint-i-tresè lloc, amb 5 gols–, però hi ha aportacions de totes les línies, sobretot de la mitja punta i també de la defensa. El Nàstic, sisè classificat, és el vuitè pel que fa al nombre de gols (27). No és una mala xifra, però l'haurà de millorar si es proposa continuar fins al final a la zona alta.

Els davanters centre
8
Marcos J. de la Espada
4 Àlex López
2 Stephane Emana
2
Els mitja puntes
12
Jean Luc Assoubre
5
José Naranjo
3
Achille Emana
2
Xisco Muñoz
1
Rayco García
1
Els mig centres
1
Fali Jiménez
1
Els defenses
4
Xavi Molina
1
Pablo Marí
1
Jordi Calavera
1
Iago Bouzón
1
Altres
2
El rival en pròpia porteria
2

EL VUITÈ MILLOR

El Nàstic ha marcat 27 gols, una xifra que a segona A superen set equips

GOL REPARTIT

No té golejadors entre els vint primers, però hi ha aportacions de totes les línies

EL TÈCNIC, SATISFET

“Està aprofitant l'oportunitat, però és jove i ha de millorar”, afirma Moreno

Aníbal Zurdo, diumenge; Marcos, aviat

Aníbal Zurdo no va viatjar el cap de setmana passat a Albacete perquè encara no tenia el ritme de competició adequat a causa de la inactivitat, però s'espera que diumenge ja estigui a punt per al partit contra el Tenerife al Nou Estadi. Pel que fa a Marcos Jiménez de la Espada, està en la recta final de la recuperació de la seva lesió. Se'l descarta per diumenge, però no per al partit següent, al camp del Girona. Àlex López, per la seva banda, encara en té per a tres o quatre setmanes per recuperar-se del tot de l'operació en un genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)