2a divisió A

El protagonista

Sergio León, l'home de moda

El davanter de l'Elx ha marcat sis gols en els últims sis partits i és el pitxitxi en solitari amb 13 dianes

El Llagostera no va executar l'opció de compra pel golejador (250.000 euros inicialment)

León, per qui el Mallorca podria haver ofert 1,2 milions d'euros, truca a les portes de primera

Al Llagostera es deuen estar estirant els cabells en veure el gran rendiment que està donant Sergio León aquesta temporada a l'Elx. El davanter cordovès, de 27 anys, és l'home de moda a segona divisió A, pitxitxi en solitari amb 13 gols i autor de sis dianes en els últims sis partits de lliga, l'últim diumenge passat contra la Ponferradina (1-0), que va donar els tres punts al seu equip. És per això que el nom de León no ha passat desapercebut en l'actual mercat d'hivern. Ahir diverses informacions assenyalaven que el Mallorca havia arribat a oferir 1,2 milions d'euros pel jugador, una oferta que l'Elx hauria rebutjat en primera instància. L'atacant, amb contracte fins al juny del 2017 i una clàusula de rescissió de dos milions d'euros, és seguit també per diversos equips de primera divisió, una categoria que León encara no ha tastat i a la porta de la qual està trucant amb insistència gràcies al seu espectacular rendiment.

La gran decisió del Llagostera

A l'Elx s'estan fregant les mans amb les actuacions de León (ha marcat 13 dels 23 gols que acumula l'equip, dirigit per Rubén Baraja), que ja la temporada passada va deixar un gran gust de boca al Llagostera –hi jugava com a cedit pel club il·licità, que aleshores competia a primera divisió–. Amb el club llagosterenc l'atacant va marcar nou gols en 35 partits (va ser el pitxitxi de l'equip) i es va guanyar ràpidament l'estima de l'afició del Palamós-Costa Brava, que frisava per veure'l un any més vestint la samarreta blaugrana. Aquesta era precisament la intenció del Llagostera, que tenia fins al 30 de juny per exercir una opció de compra pel jugador valorada inicialment en 250.000 euros. En el club llagosterenc van considerar que aquesta quantitat, que va arribar a baixar fins als 200.000 euros durant un dia, era excessiva, així que finalment el jugador no es va moure de l'Elx, que havia baixat administrativament a segona A. Va ser una decisió de la qual, en el dia d'avui, segur que la direcció esportiva llagosterenca, encapçalada per Oriol Alsina, es penedeix, i molt, ja que León ha marcat només sis gols menys que tot el Llagostera junt (19). Sí que és cert que al juny el Llagostera encara no disposava dels 150.000 euros que va rebre de la venda de Pedro Alcalá al Girona, però veient el rendiment de León no hi ha dubte que hauria estat un negoci rodó. El davanter continua fent passos per arribar a l'elit, un somni que persegueix des de ben petit i que ara té més a prop que mai.

56,5%
dels gols
de l'Elx (23) els ha marcat León (13). El davanter n'ha fet només sis menys que tot el Llagostera junt (19).
2
milions d'euros
té de clàusula el golejador, que té contracte fins al 2017.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)