2a divisió A

El Llagostera-Girona, el dissabte 27 de febrer a les sis de la tarda

D'aquí a un mes. El partit de la primera volta jugat a Montilivi va acabar amb empat a dos en el marcador

Ja només queda un mes perquè tingui lloc el Llagostera-Girona, que concretament es jugarà el dissabte 27 de febrer a les sis de la tarda al municipal Palamós-Costa Brava. Serà el quart derbi que disputaran els dos equips gironins en la categoria de plata, un balanç que de moment és favorable al conjunt dirigit per Pablo Machín, que va guanyar els dos enfrontaments de la temporada passada (1-2 a Palamós i 1-0 a Girona).

Pel que fa al partit de la primera volta d'aquest curs jugat a Montilivi, el resultat va ser d'empat a dos, un partit que va tenir més gols que no pas bon futbol. El Girona es va avançar en l'1-0 i el 2-1 mitjançant Granell i Jairo, però els llagosterencs van reaccionar en totes dues ocasions i van acabar igualant el marcador amb els gols d'Imaz i Juanto (ja no és a l'equip), aquest últim a només cinc minuts del final del partit.

Abans del derbi, però, tant el Girona com el Llagostera tindran quatre compromisos, dos a casa i dos a domicili. Pel que fa al conjunt blanc-i-vermell, visitarà el camp del Numància (diumenge a les cinc de la tarda) i el de l'Osca i rebrà el Nàstic i l'Oviedo, mentre que l'equip entrenat per Oriol Alsina jugarà com a local contra el Lugo (dissabte a les sis de la tarda) i l'Albacete i viatjarà fins a Vitòria i Tenerife.

EL GIRONA MANA

Al Girona
Numància-Girona
31/1 (17 h)
Girona-Nàstic
07/2 (17 h)
Osca-Girona
14/2 (17 h)
Girona-Oviedo
21/2 (17 h) Al Llagostera
Llagostera-Lugo
30/1 (18 h)
Alavés-Llagostera
07/2 (17 h)
Llagostera-Albacete
14/2 (17 h)
Tenerife-Llagostera
21/2 (17 h)

EL PARTIT D'ANADA

El curs passat el Girona va guanyar els dos derbis (1-2 a Palamós i 1-0 a Montilivi)
Granell i Jairo van avançar el Girona, però el Llagostera va reaccionar amb Imaz i Juanto (85')
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)