Girona

Pluja d'elogis cap a Borja

Talent i qualitat. Granell, Alcaraz i Eloi veuen en l'exjugador del Còrdova un futbolista que “marcarà diferències” en el Girona

“Potser no ha tingut totes les oportunitats que ell hauria desitjat, però no tinc cap dubte que serà un jugador molt important per a l'equip en la segona volta.” Ho diu Eloi Amagat sobre Borja García, però els altres companys del madrileny a la sala de màquines –Àlex Granell i Rubén Alcaraz– també es desfan en elogis sobre el madrileny, l'autor del 2-1 dissabte passat contra l'Athletic B. “És un geni”, afirma sense dubtar-ho l'exjugador de l'Hospitalet. “A segona A n'hi ha pocs com ell. És clarament de primera”, hi afegeix Alcaraz. Tot i ser competència directa, tant Eloi com Alcaraz com Granell el veuen com un jugador cridat a marcar diferències. “Et dóna visió, última passada i també gol”, afirma Granell. Dins el 3-5-2 de Machín, tots tres el veuen de mitjapunta, però també com a segon davanter, atent a tot el que es cogui a prop o a dins de l'àrea.

REACCIONS

És un geni. Té coses que els altres jugadors no tenen. Per a mi és un jugador de primera
Rubén Alcaraz
Té qualitat per desencallar partits i per aportar molt a l'equip. El currículum que té ja ho diu tot
Eloi Amagat
És un jugador diferent de la resta i que està cridat a ser important i a fer molts gols. A 2a A li'n sobra
Àlex Granell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)