2a divisió FEF

Marcel, a pas de gegant

2a divisió B. El jove davanter de l'Olot, cedit pel Girona, ha participat en els darrers tretze partits i acumula 649 minuts de joc. Serramitja, a més, ha fet dues dianes aquest curs

En qualsevol equip al llarg d'una temporada algun dels jugadors és catalogat, pel mateix club o l'afició, com una revelació. A l'Olot, el jove davanter Marcel Serramitja s'està guanyant a pols aquest rol. I és que el futbolista cedit pel Girona està sorprenent a tothom amb el seu bon rendiment. El de la Cellera de Ter ja ha participat en setze partits de lliga i acumula 649 minuts de joc, a més d'haver fet dues dianes en el campionat. En teoria com a quart atacant de la plantilla, darrere de Diego, Uri Santos i a l'inici del curs Alberto Perea, Marcel s'ha anat guanyant la confiança del tècnic, Antonio Rodríguez, Rodri, que ha vist en l'atacant una bona opció per al seu atac i per cobrir les baixes que s'han anat produint per lesió, com en el cas de Diego Sánchez. “Al començament em va costar una mica entrar dins l'equip, però a poc a poc he anat guanyant minuts i la confiança de l'entrenador. Lluito per entrar a l'onze cada setmana i treballo per aquest objectiu”, comenta el davanter de l'Olot, Marcel Serramitja, conscient que la seva cessió és productiva. “Una de les fites era adaptar-me al canvi de categoria, ja que des de la primera catalana el salt era gros, però crec que ho he complert. Sóc ambiciós i el que vull és jugar tant com sigui possible i ajudar l'equip. La línia és progressiva i segur que tinc marge de millora per seguir-ho fent”, hi afegeix el futbolista.

Fe cega en l'equip

L'Olot és en la setzena posició de la taula, la plaça de promoció de permanència. Els de la Garrotxa encadenen set jornades sense vèncer i han de revertir la situació com més aviat millor. “Sabíem que el calendari a l'inici seria dur. En la primera volta no vam aconseguir gaires punts, però ara esperem sumar-ne més. Volem batre el Reus per anar amb més aire al desplaçament contra el Barça B”, explica Marcel, que entén el neguit que es pot haver generat entre els aficionats olotins per la situació de l'equip. “No esperàvem estar en aquest moment de la lliga en aquesta situació. La segona B és molt complicada i no existeixen els rivals petits. En molts partits hem fet mèrits per tenir més punts, però ens toca afrontar aquesta situació. No ens queda cap altra opció que fer-ho millor, estic convençut que sumarem més punts en aquesta segona volta”, analitza el jugador de la Cellera de Ter, que, com la resta de companys, només pensa en el pròxim matx contra el Reus, el segon classificat de la taula (diumenge a les 16 h al municipal). “Serà un rival complicat que ha estat tota la temporada a la part alta de la taula, però a casa estem forts i no ens arronsem. El fet d'estar a casa, amb la nostra afició, i haver encadenat força bones actuacions com a locals ens permet pensar que podem aconseguir el triomf”, sentencia el jove atacant de 25 anys, cedit pel Girona fins a final de temporada, com el seu company d'equip, el mig Djak Traoré.

Olot-Alcoià (j. 1)
19'
Reus-Olot (j. 4)
9'
Atl. Balears-Olot (j. 8)
15'
Huracán-Olot (j. 10)
15
2-1 (85') Gol
Olot-Eldenc (j. 11)
20'
5-0 (88') Gol
Olímpic-Olot (j. 12)
15'
Olot-Cornellà (j. 13)
54'
Pobla de Maf.-Olot (j. 14)
78'
Olot-Espanyol B (j. 15)
73'
L'Hospitalet-Olot (j. 16)
45'
Llosetí-Olot (j. 17)
90'
Olot-Hèrcules (j. 18)
75'
Llevant B-Olot (j. 19)
28'
Alcoià-Olot (j. 20)
10'
Olot-Vila-real B (j. 21)
82'
Lleida Esp.-Olot (j. 22)
21'
Total:
16 partits jugats / 649 minuts / 2 gols / 5 titularitats / 1 partit complet / 0 targetes grogues / 0 targetes vermelles
Hem fet mèrits per tenir més punts. Ens toca afrontar aquesta situació i estic segur que ens en sortirem
Marcel Serramitja
davanter de l'Olot
A poc a poc he anat guanyant minuts i la confiança del tècnic. Lluito per entrar a l'onze cada setmana i treballo per aconseguir aquest objectiu