Nàstic

Decepcions aïllades

Nàstic. Mitja temporada a segona A tampoc ha trencat l'estadística segons la qual Moreno no ha perdut mai dos partits seguits com a tècnic grana. L'equip no ho fa des de l'abril del 2013

Les 22 jornades disputades a segona A no han pogut trencar una estadística més que positiva del Nàstic dels últims temps: gairebé tres anys sense encadenar dues derrotes. Aquest curs, l'equip tarragoní s'està mostrant molt regular i amb una bona fortalesa mental, que li permet aixecar-se ràpidament després de les ensopegades. Fins ara, el Nàstic ha perdut sis partits, que cal buscar a la quarta jornada, a la setena, a l'onzena, a la tretzena, a la dissetena i a la vintena. L'última vegada que el Nàstic va perdre dos partits seguits va ser l'abril del 2013 –fa 33 mesos–, de manera que des que Vicente Moreno va aterrar a Tarragona el novembre del 2013 per substituir a la banqueta Santi Castillejo, el seu equip no ha tingut dues decepcions consecutives en forma de derrotes.

L'últim precedent va ser en la recta final de la temporada 2012/13, amb Javi Salamero a la banqueta. El Nàstic, sense marge d'error, estava en plena remuntada per acostar-se a la zona de fase d'ascens, i encadenava vuit victòries. Va visitar el Llagostera, que el va derrotar per la mínima (1-0), un fet que va desinflar un equip que anava al límit i que la setmana següent va perdre a casa contra el Constància al Nou Estadi (1-3), i es va acomiadar del tot de la lluita per pujar. La temporada següent, Santi Castillejo va començar la lliga i, tot i que només va perdre quatre partits en dotze jornades de lliga, i mai seguits, va ser destituït a principi de novembre i rellevat per Vicente Moreno. Amb el tècnic valencià, el Nàstic va experimentar una tendència a l'alça i va perdre partits amb comptagotes. Això sí, cal recordar que, tot i que va vèncer l'Atlètic Balears sobre el terreny de joc, justament entre dues derrotes, se li va donar el partit per perdut per alineació indeguda. L'ascens es va tornar a resistir, aquest cop en l'última eliminatòria de la fase d'ascens, però la temporada següent –la passada– el Nàstic de Moreno va firmar una gran actuació –poques derrotes i repartides– que el va dur a segona A. En la categoria de plata, la major exigència no ha trencat l'estadística, el Nàstic continua sense encadenar dues ensopegades i la bona dinàmica el manté a la zona alta. “No és un objectiu, no marcarà on estarem, però ens agrada l'estadística i, si la podem mantenir, sempre serà positiu, voldrà dir que anem bé”, diu Moreno.

ÚLTIM PRECEDENT

El Llagostera i el Constància van derrotar, l'abril del 2013, un Nàstic que anava al límit

MORENO, ORGULLÓS

“No és un objectiu, però ens agrada l'estadística. Mantenir-la és positiu”, afirma

I ara, contra equips que té per sota

El Nàstic continuarà sense encadenar dues derrotes com a mínim una setmana més, ja que diumenge passat va guanyar a Albacete. El moment més delicat el va superar la setmana anterior, ja que visitava el líder, l'Alavés, just després d'haver perdut a casa contra el Lugo. Els grana, però, van completar un gran partit i es van endur els tres punts de Mendizorrotza. Diumenge, el Nàstic rebrà la visita del Tenerife, tretzè classificat. Tot seguit, els tarragonins es desplaçaran a Montilivi per jugar contra el catorzè, el Girona. El següent equip que visitarà el Nou Estadi serà l'Elx, vuitè, i, a continuació, el Nàstic viatjarà a Mallorca per enfrontar-se al divuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)