2a divisió A

El Mallorca revoluciona el mercat d'hivern

A totes. L'equip balear té fitxats Lago Júnior (240.000), Óscar Díaz (250.000), Ortuño i Salomão i encara en vol més

A principi de gener, el Mallorca va canviar de mans i es va convertir en el club més poderós de segona A, econòmicament parlant. L'empresa Liga ACQ Lagacy Partners va desemborsar 20 milions d'euros de l'ampliació de capital del club balear i va adquirir el 77,38% de les accions que controlava l'alemany Utz Claassen. Només entrar, el grup liderat pel multimilionari Robert Sarver (propietari dels Phoenix Suns de l'NBA) va anunciar que volia reforçar la plantilla a consciència per tal de millorar la seva situació en la classificació (els balears són divuitens, amb 23 punts, a només un del descens), una promesa que té tota la pinta de complir-se i, a més, amb unes xifres totalment desorbitades per a la categoria.

Amb el talonari a punt

El Mallorca, el segon equip menys golejador de segona A (16 gols), està obsessionat a apuntalar la davantera, i per això s'ha fixat en els jugadors més destacats de segona A. Després d'arribar a oferir autèntiques barbaritats per Sergio León i David Rodríguez (és parla d'uns 1,2 milions d'euros en els dos casos) i d'obtenir la negativa de l'Elx i l'Alcorcón, respectivament, el Mallorca va canviar d'objectius i sembla que ja els té al sac i ben lligats. Es tracta d'Alfredo Ortuño, que arribaria cedit per Las Palmas després de jugar la primera volta amb el Saragossa, Lago Júnior (Mirandés, pagant la clàusula de 240.000 euros), Óscar Díaz (Numància, 250.000) i Diogo Salomão (Sporting de Lisboa), que han estat els escollits entre molts altres davanters (també van sonar Fran Sandaza, Yuri...).

L'exhibició econòmica del Mallorca podria no acabar aquí, i és que l'equip dirigit per Fernando Vázquez té la intenció de continuar reforçant-se i ja hauria posat el punt de mira en jugadors com el mitjapunta Culio (Las Palmas) i l'extrem Szymanowski (Leganés).

Com a contrapartida, el Mallorca també donarà baixes. Bianchi ja és al Perugia italià, mentre que homes com Javi Ros (Saragossa), Fofo (Tenerife), Truyols (AEK Larnaca), Javi Acuña i Ferran Corominas podrien canviar d'aires properament.

DINERS A DOJO

1,2
milions
d'euros hauria ofert el Mallorca per León (Elx) i David Rodríguez (Alcorcón) els últims dies.

EL MERCAT, OBERT

Culio (Las Palmas) i Simanovski (Leganés) també podrien acabar al conjunt balear
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)