Nàstic

“Necessito tornar a il·lusionar-me”

Nàstic. El porter mallorquí, que continuarà entrenant-se amb l'equip grana fins que trobi una sortida, considera que la rescissió del contracte era el millor per a ell i prefereix no pensar què hauria passat sense l'alineació indeguda del 2014

Tomeu Nadal viu els últims dies de la seva etapa al Nàstic, que va començar l'estiu del 2013. Dimecres va rescindir el contracte amb la idea de buscar una sortida abans que dilluns es tanqui el mercat, per tenir els minuts que no troba al Nàstic. Mentrestant, continuarà entrenant-se amb l'equip tarragoní. “És una decisió consensuada. Ho hem valorat tot i crec que és el millor. Necessito jugar i tornar a il·lusionar-me”, va afirmar ahir el porter de Manacor. Els dos anys i mig de Tomeu Nadal al Nàstic han tingut de tot, moments molt dolents i d'altres de memorables, però el mallorquí fa globalment una valoració positiva del seu pas per Tarragona. “De tot se n'aprèn”, diu. L'experiència més negativa per a ell va ser quan el febrer del 2014 l'Atlètic Balears va detectar que la seva fitxa no era reglamentària –tenia llicència del filial, però havia de ser menor de 23 anys, en tenia 25 i l'excepció dels porters no és vàlida a 2a B–, de manera que va quedar sense jugar el que restava de temporada, just quan havia guanyat la partida de la titularitat a Reina, després de bones actuacions, com la de la copa contra el València. Després d'allò, ha jugat amb comptagotes. “No val la pena pensar què hauria passat sense l'alineació indeguda, si hauria jugat més o si ara no m'estaria acomiadant. Ha anat així i no es pot canviar”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)